Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Top bestemmingen
Ontdek de mooiste en leukste plekken
Vakantie inspiratie
Ontdek welke vakantie bij u past
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
December 2022
Januari 2023
Februari 2023
Sneeuwgarantie
Sneeuwgarantie

Sneeuwgarantie

Het ene jaar zijn de sneeuwcondities beter dan het andere. Het zal u maar gebeuren: een heerlijke wintersportvakantie geboekt en overal groene weides in plaats van maagdelijk witte pistes.

Uw voordeel bij de Jong Intra Vakanties

  • Altijd sneeuw op uw bestemming
  • Kosteloos omboeken
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Italië
Goed voorbereid op vakantie

Het grote voordeel van wintersporten in Italië is het klimaat. Doordat Italië aan de zuidkant van de Alpen ligt is het een zon- en sneeuwzeker gebied. Mocht er onverhoopt niet voldoende sneeuw vallen, dan dragen vele sneeuwkanonnen er zorg voor dat u toch onbezorgd kunt skiën. Dat wilt u toch ook?

Onze adviseurs

Italië is absoluut mijn favoriete wintersportland. Nergens kun je op de piste zo lekker en betaalbaar eten als in de Dolomieten. Wat is er nu heerlijker dan na een dag skiën jezelf te verwennen met een goed glas wijn? Mijn favoriete bestemming is Campitello in Val di Fassa. Het is er een stuk rustiger dan bijvoorbeeld in Selva (Val Gardena), maar de pistes zijn prachtig en bovendien heeft u ook toegang tot de Sella Ronda.

Populaire bestemmingen in Italië

Uw wintersport Italië

Met name op culinair gebied onderscheidt een wintersport Italië zich van de omliggende landen. De prijzen op de pistes in Italië zijn zeer betaalbaar en het eten is over het algemeen van uitstekende kwaliteit. Italië beschikt over zeer gevarieerde en uitgestrekte skigebieden met een geheel eigen sfeer en stijl. Dat maakt skiën in Italie ideaal! We hebben voor uw skivakantie Italië een selectie gemaakt van goede, vaak hooggelegen skidorpen waar zowel gevorderde als beginnende skiërs ruimschoots aan hun trekken komen. Gaat u mee op wintersport Italië?

De volgende skigebieden raden we u van harte aan voor uw skivakantie Italië:

Wij hopen u te mogen begroeten op uw skivakantie Italië! Geniet onbezorgd van een wintersport Italië met de Jong Intra Vakanties!

Niels van Winden is door de NOC*NSF uitverkozen als skitalent en is opgenomen in een speciaal trainingsprogramma als voorbereiding op de Olympische Spelen. De Jong Intra Vakanties sponsort de 11-jarige Niels omdat wij geloven in het ondersteunen van jonge talenten. We geven u graag een impressie van de trainingen van Niels en zullen u op de hoogte houden van zijn vorderingen!

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 20 vakanties in Italië

Ervaringen

Fam. Klein Al meer dan 10 jaar komen we bij Claudia & Oskar van Hotel Cosmea en wat hebben we ook deze winter weer genoten. Nog nooit hebben we zoveel sneeuw meegemaakt! De Jong Intra bedankt en tot volgende winter!
Lees meer Lees minder
Fam. K. Janssens Na jaren in Oostenrijk en Frankrij te zijn geweest, kozen we dit jaar voor Italië, Val Gardena. Prachtige vakantie gehad en de afdaling skills enorm verbeterd!
Lees meer Lees minder
Fam. Benders Voor het eerst in Ponte di Legno Tonale gaan skieen. Ideaal met de kinderen! Alle pistes zijn op loofafstand van de hotels en de pistes zijn lekker breed en blauw. Genoeg mogelijkheden om onder aan de piste wat te drinken of eten.
Lees meer Lees minder

Populaire vakanties in Italië

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 20 vakanties in Italië
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
  • 50 jaar ervaring als reisaanbieder
  • Persoonlijke aandacht en uitstekende service