Persoonlijk contact?
0180-457803
/ Wintersport / Busreizen

Wintersport Busreizen

Comfortabel en betaalbaar

Lees alles over deze vakanties

40 jaar ervaring
Ruim 40 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
Altijd bereikbaar
Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
Veilig op vakantie

Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Reizen naar een topbestemming
Direct naar het aanbod
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
December 2017
Januari 2018
Februari 2018

Sneeuwgarantie

Het ene jaar zijn de sneeuwcondities beter dan het andere. Het zal u maar gebeuren: een heerlijke wintersportvakantie geboekt en overal groene weides in plaats van maagdelijk witte pistes.

Uw voordeel bij de Jong Intra Vakanties

 • Altijd sneeuw op uw bestemming
 • Kosteloos omboeken
Intro
Snel door naar

Lees alles over deze vakanties

Goed voorbereid op vakantie

Wintersport busreizen zijn onverminderd populair. Het is een comfortabele en betaalbare manier van reizen naar uw wintersportbestemming.

Onze adviseurs

Bij een busreis wintersport begint de vakantie al bij het vertrek. Zo wordt u bij een busreis wintersport Oostenrijk opgehaald op een plek naar keuze. Dan rijdt u met de bus naar Didam. Daar kunnen de kinderen nog even uitrazen in de ballenbak en krijgt u een drankje en een broodje kroket aangeboden. In de tussentijd maakt de chauffeur uw bus klaar voor de nachtrit. Als u dan de bus instapt die u naar uw bestemming brengt krijgt u een pakketje met een deken en een kussentje. De kinderen pakken deze altijd meteen uit en kruipen meteen onder de wol. De reis kan beginnen!

Als u dan ´s ochtends uitgerust in Oostenrijk aankomt kunt u eigenlijk meteen de piste op. Zo heeft u echt op het moment van vertrek al vakantie!

20120604_DeJongIntraVakanties_680-bewerkt
Pascale Italië expert
20120604_DeJongIntraVakanties_623-bewerkt
Malindi
trudy
Trudy Busreizen specialist

Populaire bestemmingen

Méér dan 40 jaar ervaring

Wintersport busreizen, al meer dan 40 jaar brengen wij onze gasten op een comfortabele manier naar de wintersport. Na een nachtrit in een luxe Royal Class pendelbus komt u ´s ochtend uitgerust aan op de plaats van bestemming.

Onze chauffeur is niet alleen chauffeur hij/zij is ook uw gastheer/gastvrouw. Dat betekent dat de chauffeur u tijdens uw wintersport busreis op alle mogelijke manieren van dienst zal zijn. Bovenal zorgt de chauffeur er voor dat u veilig en comfortabel op uw bestemming aankomt.

Onze luxe Royal class pendelbussen zijn voorzien van alle gemakken die uw wintersport busreis nóg aangenamer maken: dubbele beglazing, stereo geluidsinstallatie, luchtvering, airconditioning, toilet, koelkast, koffie- en theezetfaciliteiten en een tweede toegangsdeur. De Royal Class touringcars beschikken over stoelen met rugleuningen die tot 45° gekanteld kunnen worden. De afstand van uw rugleuning tot aan de volgende stoel bedraagt minimaal 94 cm.

Wij bieden u wintersport busreizen aan naar

Naar Oostenrijk rijden wij met eigen bussen en wordt u altijd zo dicht mogelijk bij uw accommodatie gebracht. Voor de Royal Class buspendels naar Italië en Frankrijk werken wij samen met onze partner Interbus. Deze bussen stoppen op centrale uitstappunten. Deze liggen centraal in een wintersportoord of in de buurt van een openbare bushalte waarmee u (tegen een kleine vergoeding) verder kunt reizen naar uw accommodatie. 

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 187 vakanties

Ervaringen van onze klanten

Fam. Kleinjans De kinderen vinden het fantastisch om met de bus naar de wintersport te gaan. Het is voor hun een belevenis op zich. Zodra we met het gezin in de bus stappen zijn we al helemaal weg. Lekker ontspannen dus!

Lees meer Lees minder

Cor en Anneke Wij gaan het liefst met de bus naar de wintersport. Dat is lekker ontspannen reizen. Je hoeft niet op de weg te letten. De chauffeur weet waar hij heen moet en wij kunnen gewoon zorgeloos achterover leunen. Bovendien levert het ons extra dagen vakantie op, omdat er ´s nacht gereisd wordt.

Lees meer Lees minder

In beeld

 • P1440858
  P1440858
 • 20150307_112312
  20150307_112312
 • 20150307_110917
  20150307_110917

Populaire vakanties in Busreizen

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 187 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!