Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Wintersport Busreizen

Met de bus naar de sneeuw!

Lees alles over deze vakanties

 • 45 jaar ervaring
  Ruim 45 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
 • Altijd bereikbaar
  Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
 • Veilig op vakantie
  ANVR SGR KTB Calamiteitenfonds

Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Intro

Lees alles over deze vakanties

Goed voorbereid op vakantie

Buspendel wintersport: wintersport per luxe pendelbus blijft onverminderd populair. Het is een comfortabele en betaalbare manier van reizen naar uw wintersportbestemming.

Onze adviseurs

Bij een wintersport per luxe pendelbus begint de vakantie al bij het vertrek; opstappen in uw eigen regio en snel naar ons wisselpunt in Beek (Gelderland). Daar krijgt u een drankje en een broodje kroket aangeboden. In de tussentijd maakt de chauffeur uw bus klaar voor de nachtrit. Als u de bus instapt die u naar uw bestemming brengt, krijgt u een pakketje met een deken en een kussentje. De reis kan beginnen!

Als u de volgende ochtend uitgerust in Oostenrijk aankomt kunt u eigenlijk meteen de sneeuw in. Een wintersportvakantie per luxe pendelbus is dus 8 hele dagen winterpret!

Robert
Robert Wintersport specialist

Populaire bestemmingen

Buspendel wintersport boeken?

Wintersport busreizen, al bijna 45 jaar brengen wij onze gasten op een comfortabele manier naar de wintersport. Na een nachtrit in een luxe Royal Class pendelbus komt u ´s ochtend uitgerust aan op de plaats van bestemming.

Onze chauffeur is niet alleen chauffeur hij/zij is ook uw gastheer/gastvrouw. Dat betekent dat de chauffeur u tijdens uw wintersport busreis op alle mogelijke manieren van dienst zal zijn. Bovenal zorgt de chauffeur er voor dat u veilig en comfortabel op uw bestemming aankomt.

Onze luxe Royal class pendelbussen zijn voorzien van alle gemakken die uw wintersport busreis nóg aangenamer maken: dubbele beglazing, stereo geluidsinstallatie, luchtvering, airconditioning, toilet, koelkast, koffie- en theezetfaciliteiten en een tweede toegangsdeur. De Royal Class touringcars beschikken over stoelen met rugleuningen die tot 45° gekanteld kunnen worden. De afstand van uw rugleuning tot aan de volgende stoel bedraagt minimaal 94 cm.

Wij bieden u wintersport busreizen aan naar

Naar Oostenrijk rijden wij met eigen bussen en wordt u altijd zo dicht mogelijk bij uw accommodatie gebracht. Voor de Royal Class buspendels naar Italië en Frankrijk werken wij samen met onze partner Interbus. Deze bussen stoppen op centrale uitstappunten. Deze liggen centraal in een wintersportoord of in de buurt van een openbare bushalte waarmee u (tegen een kleine vergoeding) verder kunt reizen naar uw accommodatie. 

Ervaringen van onze klanten

Fam. Kleinjans De kinderen vinden het fantastisch om met de bus naar de wintersport te gaan. Het is voor hun een belevenis op zich. Zodra we met het gezin in de bus stappen zijn we al helemaal weg. Lekker ontspannen dus!

Lees meer Lees minder

Cor en Anneke Wij gaan het liefst met de bus naar de wintersport. Dat is lekker ontspannen reizen. Je hoeft niet op de weg te letten. De chauffeur weet waar hij heen moet en wij kunnen gewoon zorgeloos achterover leunen. Bovendien levert het ons extra dagen vakantie op, omdat er ´s nacht gereisd wordt.

Lees meer Lees minder

In beeld

 • gjevat 6
  gjevat 6
 • P1440858
  P1440858
 • 20150307_112312
  20150307_112312
 • 20150307_110917
  20150307_110917
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!