Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Reizen naar een topbestemming
Direct naar het aanbod
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
December 2022
Januari 2023
Februari 2023
Sneeuwgarantie
Sneeuwgarantie

Sneeuwgarantie

Het ene jaar zijn de sneeuwcondities beter dan het andere. Het zal u maar gebeuren: een heerlijke wintersportvakantie geboekt en overal groene weides in plaats van maagdelijk witte pistes.

Uw voordeel bij de Jong Intra Vakanties

 • Altijd sneeuw op uw bestemming
 • Kosteloos omboeken
Intro
Snel door naar
Lees alles over Busreizen
Goed voorbereid op vakantie

Busreizen wintersport: wintersport per luxe pendelbus blijft onverminderd populair. Het is een comfortabele en betaalbare manier van reizen naar uw wintersportbestemming.

Onze adviseurs

Bij een wintersport per luxe pendelbus begint de vakantie al bij het vertrek; opstappen in uw eigen regio en snel naar ons eigen wisselpunt in Didam (Gelderland). In Beek krijgt u een drankje en een broodje kroket aangeboden. In de tussentijd maakt de chauffeur uw bus klaar voor de nachtrit. Als u de bus instapt die u naar uw bestemming brengt, krijgt u een pakketje met een deken en een kussentje. De reis kan beginnen!

De busreizen naar de wintersport in Frankrijk en Italië worden uitgevoerd door onze partner Interbus. Hierbij is het wisselpunt de busterminal in Maarheeze.

Als u de volgende ochtend uitgerust in Oostenrijk, Frankrijk en Italië aankomt kunt u eigenlijk meteen de sneeuw in. Een busreis wintersport per luxe pendelbus is ideaal!

Foto wintersport
Jenny Wintersport en autovakantie specialist

Voor wie is Busreizen geschikt?

Busreis wintersport boeken?

Busreizen wintersport, al 50 jaar brengen wij onze gasten op een comfortabele manier naar de wintersport. Na een nachtrit in een Luxury Class pendelbus komt u ´s ochtend uitgerust aan op de plaats van bestemming.

Onze chauffeur is niet alleen chauffeur hij/zij is ook uw gastheer/gastvrouw. Dat betekent dat de chauffeur u tijdens uw wintersport busreis op alle mogelijke manieren van dienst zal zijn. Bovenal zorgt de chauffeur er voor dat u veilig en comfortabel op uw bestemming aankomt.

U zoekt een comfortabele en betaalbare manier om uw wintersportbestemming in Oostenrijk te bereiken? De Jong Intra Vakanties heeft op het gebied van buspendelreizen naar de wintersport een reputatie hoog te houden. Al ruim 45 jaar onganiseren wij reizen per touringscar naar de wintersport. Sinds enkele jaren doen wij dit met Luxury Class touringcars met o.a. meer beenruimte (92 cm), een verstelbare voetsteun en stopcontacten.

Onze Luxury Class pendelbussen zijn voorzien van alle gemakken die uw wintersport busreis nóg aangenamer maken: dubbele beglazing, stereo geluidsinstallatie, luchtvering, airconditioning, toilet, koelkast, koffie- en theezetfaciliteiten en een tweede toegangsdeur. De Luxury Class touringcars beschikken over stoelen met rugleuningen die tot 45° gekanteld kunnen worden. De afstand van uw rugleuning tot aan de volgende stoel bedraagt minimaal 92 cm.

Touringcar

Wintersport busreisbestemmingen

Wij bieden u wintersport busreizen aan naar

Naar Oostenrijk rijden wij met eigen bussen en wordt u altijd zo dicht mogelijk bij uw accommodatie gebracht. Voor de Royal Class en First Class buspendels naar Italië en Frankrijk werken wij samen met onze partner Interbus. Deze bussen stoppen op centrale uitstappunten. Deze liggen centraal in een wintersportoord of in de buurt van een openbare bushalte waarmee u (tegen een kleine vergoeding) verder kunt reizen naar uw accommodatie. 

Wij hebben 1 tip samengesteld!

Buspendelbestemmingen Oostenrijk

Bekijk alle wintersport buspendelvakanties

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 122 vakanties in Busreizen

Ervaringen

Fam. Kleinjans De kinderen vinden het fantastisch om met de bus naar de wintersport te gaan. Het is voor hun een belevenis op zich. Zodra we met het gezin in de bus stappen zijn we al helemaal weg. Lekker ontspannen dus!
Lees meer Lees minder
Cor en Anneke Wij gaan het liefst met de bus naar de wintersport. Dat is lekker ontspannen reizen. Je hoeft niet op de weg te letten. De chauffeur weet waar hij heen moet en wij kunnen gewoon zorgeloos achterover leunen. Bovendien levert het ons extra dagen vakantie op, omdat er ´s nacht gereisd wordt.
Lees meer Lees minder

Busreizen in beeld

 • Buspendel wintersport - de Jong Intra Vakanties
  Buspendel wintersport - de Jong Intra Vakanties
 • Buspendel wintersport - de Jong Intra Vakanties
  Buspendel wintersport - de Jong Intra Vakanties
 • Touringcar
  Touringcar

Populaire vakanties in Busreizen

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 122 vakanties in Busreizen
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!