Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Reizen naar een topbestemming
Direct naar het aanbod
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
Oktober 2022
November 2022
December 2022
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Vertrek voor een zonvakantie Spanje en beleef hier net als Messi en Ronaldo uw hoogtijdagen! Geniet met volle teugen van de zon, het strand en de relaxte sfeer. Bezoek één van de vele historische steden en laat u culinair verrassen in de vele restaurants.

Blader hier online door ons Zonnmagazine voor meer inspiratie en tips voor uw zonvakantie naar Spanje en andere landen!

Bekijk ons nieuwe Zonmagazine

Onze adviseurs

Een zonvakantie is bij mij een synoniem voor een vakantie in Spanje. Jaren reed ik met mijn ouders en zus naar de Costa Dorada voor geweldige vakanties. Drie weken strand en plezier. De tijd vloog!

20120604_DeJongIntraVakanties_619-bewerkt
Ronald Zonvakanties specialist
20120604_DeJongIntraVakanties_555-bewerkt
Karin Camping specialist

Populaire bestemmingen

De kunst van het relaxen!

Mañana, Mañana. Dat is wat we allemaal kennen. Het komt morgen wel! Tijdens uw zonvakantie Spanje 2023 zult u deze relaxte Spaanse manier van leven opsnuiven en omarmen, met het enige risico dat u uw vlucht mist, omdat u liever 'mañana' terug gaat!

De Costa's van Spanje zijn niet voor niets al jaren populair. Van de Costa Brava tot aan de Costa del Sol, overal treft u wel Nederlanders aan die een zonvakantie Spanje geboekt hebben, of zelfs voor een langer (overwinter) verblijf hebben gekozen vanwege het klimaat, de vriendelijke bevolking en het heerlijke eten. In diverse plaatsen zijn de terrasjes het hele jaar gevuld met toeristen.

Ons aanbod zonvakanties Spanje bestaat uit hotels, appartementen, villa's en campings met bungalowtenten en/of stacaravans. Een ruime keuze voor iedereen. Bovendien kunt u kiezen of u per vliegtuig, auto of met de bus naar Spanje reist. En wist u dat wij voor de meeste bestemmingen aan de Costa deskundige Nederlandse reisleiding hebben? Afhankelijk van de Costa hetzij het gehele jaar, hetzij in de periode half april tot half oktober.

Ook voor zonvakanties met het gehele gezin tijdens de zomervakantie 2023 hebben wij in Spanje voldoende mogelijkheden. Populaire bestemmingen voor zonvakantie Spanje met kinderen zijn de Costa Dorada en Costa Blanca! 
Zorgeloos op zonvakantie naar Spanje? Bekijk de mogelijkheden eens voor een geheel verzorgde all inclusive vakantie!

Naast de costa's zijn er nog eindeloos veel mogelijkheden voor een zonvakantie naar de Canarische Eilanden. Een zonvakantie Tenerife, zonvakantie Gran Canaria of zonvakantie Lanzarote, ook deze bestemmingen doen niet onder voor de costa's.

Wilt u voordat u van de zon gaat genieten nog wat meer van Spanje zien? Kijk dan eens bij onze individuele rondreizen Spanje. Of wilt u eens een leuke stedentrip proberen? Naast Barcelona en Madrid hebben wij ook een stedentrip Valencia en een stedentrip Sevilla voor u! Of bekijk onze autovakanties of kampeervakanties Spanje. Uw vakantie Spanje 2023, vindt u in ons uitgebreide aanbod!

Naast onze zonvakanties Spanje zijn ook onze zonvakanties Italië en zonvakanties Portugal erg populair.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 216 vakanties

Ervaringen

Fam. A. Andringa Onze meivakantie hebben we in Estival park in La Pineda gevierd. Goed hotel, prima eten en leuke animatie.
Lees meer Lees minder
Dhr. J. Houtzager Lloret de Mar was cool, vet, gaaf! Appartementje aan de strip was helemaal kicken!
Lees meer Lees minder

Populaire vakanties in Zonvakanties

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 216 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld!