Overwinteren in Spanje

Overwinteren in Spanje

In de wintermaanden ben ik geregeld op wielertrainingskamp in Benidorm en omgeving geweest. Naast sporters zag ik vooral oudere mensen die de kou ontvlucht waren. In diverse hotels en restaurants werden dansmiddagen en bingoavonden georganiseerd. Die mensen vonden het geweldig. Sommigen kwamen er al 10 jaar!

Lees alles over Overwinteren in Spanje

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Goed voorbereid overwinteren in Spanje

Spanje is uitermate geschikt voor een lang verblijf in de koude maanden. En overwinteren in de winterzon in Spanje wordt steeds populairder. Velen gingen u al voor en keren jaarlijks terug!


Populaire bestemmingen in Overwinteren

De zon of kou, sneeuw en ijs?

Overwinteren Spanje is de ultieme manier om sneeuw, ijs en kou te ontvluchten! De zuidelijke Costa's in Spanje hebben namelijk ook in de wintermaanden een aangenaam klimaat en bovendien schijnt de zon volop. Bovendien is in deze maanden het massatoerisme veelal verdwenen, waardoor vele plaatsjes hun authentieke gezelligheid voor even terug hebben. Benidorm in Spanje is wellicht de bekendste plaats om te overwinteren, maar ook Torremolinos, Fuengirola en Calpe zijn populair.

Bovendien hebben wij voor het overwinteren in Spanje met diverse accommodaties afspraken gemaakt over aantrekkelijke lang verblijf kortingen. Hotels en appartementen, van logies tot aan All-Inclusive, u vindt vast een goed geprijsde accommodaties waar u heerlijk zult verblijven tot in ons koude kikkerlandje de temperaturen weer wat aangenamer zullen zijn.

En wist u dat u tijdens het overwinteren in Spanje, indien nodig, in vele plaatsen een Nederlands(talig)e huisarts en/of tandarts kunt bezoeken? Er ook diverse supermarkten zijn voor die typische Nederlandse producten? Er organisaties zijn die rollator- en/of scootmobielverhuur regelen? En er in veel plaatsen speciaal voor Nederlanders activiteiten worden georganiseerd om het overwinteren in Spanje en Portugal nog leuker te maken?