Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Reizen naar een topbestemming
Direct naar het aanbod
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
Juni 2022
Juli 2022
Augustus 2022
Intro
Snel door naar
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Even de Nederlandse kou achterlaten en de zachte winterzon beleven aan de Costa Blanca of Costa del Sol. Óf geniet van de winterzon op tenerife! Wij hebben een ruime keuze aan betaalbare winterzonvakanties in zowel appartementen als hotels.

Onze adviseurs

Costa Blanca en Costa del Sol. Ideaal om de winter zonder handschoenen en dikke muts door te brengen!Ik ben in de winter diverse malen aan beide Costa's geweest en er was altijd bedrijvigheid en vertier. Logisch, want dit zijn de streken waar het in de winter ook heerlijk vertoeven is!

20120604_DeJongIntraVakanties_619-bewerkt
Ronald Spanje & Portugal expert

Populaire bestemmingen

Goede prijs voor uw winterzonreis!

Zowel aan de Costa Blanca als aan de Costa del Sol hebben wij een ruim aanbod hotels en appartementen voor u om te genieten van de winterzon in Spanje. Van 2* tot 5* accommodaties, op diverse fijne locaties.

Benidorm aan de Costa Blanca is van oudsher dé bestemming waar veel Nederlanders heen trekken om te overwinteren in Spanje en de herfst en/of winter door te brengen. Een lange kusstrook, een aangenaam klimaat en relaxte sfeer is het beeld van deze badplaats in de winter. Bovendien is men hier en in diverse andere plaatsen dusdanig op winterzon toerisme ingespeeld dat er, met uitzondering van het weer, weinig verschil is met Nederland! Want tijdens uw vakantie in Spanje kunt u, mocht dat nodig zijn, in diverse plaatsen terecht bij een Nederlandse huisarts of tandarts. Vele plaatsen hebben winkeltjes die typische Hollandse producten verkopen, soms kunt u de Nederlandse soapseries gewoon op de tv blijven volgen en bij diverse dans- en bingoavonden is Nederlands de voertaal!

Natuurlijk kunnen wij u ook naar de vakantieplaats van uw keuze brengen. Met diverse vluchten per week op Malaga en Alicante brengen wij mensen die willen overwinteren in Spanje naar hun bestemming. Naar Benidorm kunt u zelfs met de nachtpendelbus reizen!

Kiest u voor een verblijf in Nerja, Torremolinos, Fuengirola, Estepona of Mijas aan de Costa del Sol, dan raden wij u van harte aan om in de tijd dat u daar bent het binnenland te verkennen. Plaatsen als Granada, Ronda, Sevilla en Jerez zijn juist in de wintermaanden uitermate geschikt om te bezoeken. Uiteraard kunt u bij ons een auto huren om naar deze steden te rijden.

Is een winterzonvakantie in Spanje toch niet wat u wilt, maar spreken de Spaanse steden u wel aan? Bekijk dan ons aanbod stedentrips winterzon zoals Sevilla of onze individuele rondreizen Spanjeeens.

Reist u liever in een groep? Onze groepsrondreizen Spanje staan al jaren hoog aangeschreven!

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 12 vakanties

Ervaringen

Fam. Galjoen Dit jaar zaten wij in Torremolinos. Heerlijke weken gehad en niet in de laatste plaats door de vriendelijke mensen van Ecuador Park!
Lees meer Lees minder
Familie Jongen Appartementen Fuengirola Beach kan ik iedereen aanbevelen! Wij verheugen ons al weer op ons verblijf voor komende winter.
Lees meer Lees minder
Mevr. B. Gras Benidorm oudbollig? Nee, juist heerlijk! Wij hebben enorm genoten en veel vrienden opgedaan die wij in goede gezondheid volgend jaar ook weer hopen te zien!
Lees meer Lees minder

Populaire vakanties in Winterzon

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 12 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
  • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
  • Persoonlijke aandacht en uitstekende service