Vakantie Nerja

Nerja ligt op ongeveer 60 km van Malaga en is een voormalig vissersplaatsje dat tegenwoordig een drukbezochte toeristenbestemming is. In de wintermaanden trekt het massa toerisme weg en zult u onder het volop stralende zonnetje de Spaanse manier van leven omarmen.

Lees alles over Vakantie Nerja

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Nerja met de Jong Intra Vakanties

Nerja ligt op ongeveer 60 km van Malaga en is een voormalig vissersplaatsje dat tegenwoordig een drukbezochte toeristenbestemming is. In de wintermaanden trekt het massa toerisme weg en zult u onder het volop stralende zonnetje de Spaanse manier van leven omarmen. Nerja heeft een authentieke Spaanse uitstraling en biedt de vakantieganger mooie stranden, groene natuur en een prettig klimaat.

De bekendste bezienswaardigheid in Nerja zijn de 'grotten van Nerja'. Een bezoek aan het 'Balcon de Europa', een uitzichtpunt op een uitstekende klif in de zee is ook absoluut de moeite waard. De omgeving van Nerja leent zich bovendien uitstekend voor mooie dagtochten.

Zonvakanties naar Nerja

Voor een heerlijke zonvakantie Nerja ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit diverse appartementen en hotels met zwembaden in Nerja.


Goed voorbereid op vakantie naar Nerja

Uitstapjes Nerja

Grotten van Nerja

Tijdens uw vakantie in Nerja mag een bezoek aan de grotten van Nerja niet ontbreken. Bij de prijs van uw ticket is een audiotour inbegrepen die u van alle informatie over de grotten voorziet. Als u het heetste moment van de dag wilt omzeilen, dan zijn de grotten de perfecte plek om naartoe te gaan. In de grotten is het een stuk koeler dan buiten.

Grotten van Nerja - AdobeStock 383144273

Reizen naar Nerja

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Nerja reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar Nerja.

Met het vliegtuig naar Nerja

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Nerja? Dan kunt u ervoor kiezen naar Nerja te vliegen. U heeft de mogelijkheid om te vliegen vanaf diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Na ongeveer 3 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Malaga. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 50 minuten rijden naar uw vakantieadres in Nerja.

Vliegtuig Portugal

Met de auto naar Nerja

Reizen met de eigen auto naar Nerja is minder voor de hand liggend gezien de lange afstand, maar ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heeft u tijdens de vakantie in Nerja altijd de beschikking over uw eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Nerja is ca. 2250 km. De snelste route verloopt via Antwerpen, Parijs, San Sebastian, Madrid en Granada.

Autovakanties Spanje

Overnachten

Wil je niet in één keer naar de accommodatie in Spanje doorrijden? Combineer je vakantie Spanje dan met een overnachting in het prachtige Frankrijk. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Spanje.