Vakantie Mijas

Vakantie Mijas

Mijas is een leuk plaatsje iets in het achterland en een fijne bestemming voor uw volgende vakantie. De zonliefhebber is hier aan het juiste adres, want onze accommodaties liggen aan de kust van Mijas, in Mijas Costa.

Lees alles over Vakantie Mijas

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Mijas met de Jong Intra Vakanties

Mijas is één van de vele witte stadjes aan de zuidkust van Spanje ligt. De plaats ligt op ongeveer 8 km afstand van de kust en de verschillende plateaus grenzend aan Mijas bieden een prachtig uitzicht over o.a. de badplaats Fuengirola. De eigen badplaats Mijas Costa is één van de plaatsjes aan een 12 km lange strook van kleine vissersdorpjes. Rustig gelegen, maar in de nabije omgeving is er voldoende vertier in de zomer en zijn er volop watersportmogelijkheden.

Zonvakanties naar Mijas

Voor een heerlijke zonvakantie Mijas ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit fijn gelegen appartementen met zwembaden in MIjas.


Goed voorbereid op vakantie naar Mijas

Uitstapjes Mijas

Aquamijas

Aquamijas is een mooi onderhouden waterpark met diverse glijbanen en zwembaden voor jong en oud. Aquamijas is de perfecte plek om een dagje verkoeling en plezier op te zoeken tijdens uw vakantie in Mijas.


Reizen naar Mijas

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Mijas reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar Mijas.

Met het vliegtuig naar Mijas

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Mijas? Dan kunt u ervoor kiezen naar Mijas te vliegen. U heeft de mogelijkheid om te vliegen vanaf diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Na ongeveer 3 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Malaga. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 25 minuten rijden naar uw vakantieadres in Mijas

Vliegtuig Portugal

Met de auto naar Mijas

Reizen met de eigen auto naar Mijas is minder voor de hand liggend gezien de lange afstand, maar ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heeft u tijdens de vakantie in Mijas altijd de beschikking over uw eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Mijas is ca. 2300 km. De snelste route verloopt via Antwerpen, Parijs, San Sebastian, Madrid en Granada.

Autovakanties Spanje

Overnachten

Wilt u niet in één keer naar uw accommodatie in Spanje doorrijden? Combineer uw vakantie Spanje dan met een overnachting in het prachtige Frankrijk. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Spanje.