Vakantie Benalmadena

Benalmádena is een gemeente in de Spaanse provincie Málaga in de regio Andalusië. Benalmádena is van oudsher een vissersdorpje met nog een oude stadskern.

Lees alles over Vakantie Benalmadena

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Benalmadena met de Jong Intra Vakanties

Benalmádena is een gemeente in de Spaanse provincie Málaga in de regio Andalusië. Benalmádena is van oudsher een vissersdorpje met nog een oude stadskern. Het is een iets rustigere strandplaats in vergelijking met Torremolinos. Het stadje ligt ten westen van Torremolinos en kent zowel een nieuwe jachthaven (Benalmadena Costa), een winkel-en restaurantcentrum (Arroyo de la Miel) als een oud stadscentrum (Benalmadena Pueblo). Kinderen zullen compleet weg zijn van het drukbezochte onderwaterpark Sea Life en het Tivoli World pretpark.

Er zijn ook meer dan genoeg mogelijkheden om een gezellig avondje te stappen. Er zijn ruim 100 restaurants en vele cocktailbarretjes, ook zijn er veel pubs, discotheken en nachtclubs. Je kunt er tot in de vroege uurtjes feesten.

Zonvakanties naar Benalmadena

Voor een heerlijke zonvakantie Benalmadena ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit diverse appartementen en hotels met zwembaden in Benalmadena.

In Benalmadena is ervaren Nederlandse reisleiding van de Jong Intra Vakanties aanwezig!


Goed voorbereid op vakantie naar Benalmadena

Uitstapjes Benalmadena

De La Paloma park

Dit goed onderhouden park in het centrum is de ideale plek om even tot rust te komen. In het park staan veel verschillende bomen en struiken, maar ook komt u er dieren tegen. Van pauwen tot konijnen en van kippen tot schildpadden, ze zijn allemaal aanwezig in De La Paloma park.

De La Paloma park, Benalmadena - AdobeStock 441548545

Reizen naar Benalmadena

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Benalmadena reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar Benalmadena.

Met het vliegtuig naar Benalmadena

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Benalmadena? Dan kunt u ervoor kiezen naar Benalmadena te vliegen. U heeft de mogelijkheid om te vliegen vanaf diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Na ongeveer 3 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Malaga. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 15 minuten rijden naar uw vakantieadres in Benalmadena.

Vliegtuig Portugal

Met de auto naar Benalmadena

Reizen met de eigen auto naar Benalmadena is minder voor de hand liggend gezien de lange afstand, maar ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heeft u tijdens de vakantie in Benalmadena altijd de beschikking over uw eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Benalmadena is ca. 2275 km. De snelste route verloopt via Antwerpen, Parijs, San Sebastian, Madrid en Granada.

Autovakanties Spanje

Overnachten

Wil je niet in één keer naar de accommodatie in Spanje doorrijden? Combineer je vakantie Spanje dan met een overnachting in het prachtige Frankrijk. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Spanje.