Vakantie Platja de Pals

Voor een heerlijke strandvakantie bent u in Platja de Pals aan het juiste adres.

Lees alles over Vakantie Platja de Pals

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Platja de Pals met de Jong Intra Vakanties

Platja de Pals heeft voor iedereen iets te bieden. Natuurlijk voor de strandliefhebbers, maar ook voor de mensen die van natuur en cultuur houden is Pals een uitstekende plaats om de vakantie door te brengen.

Zonvakanties naar Platja de Pals

Voor een heerlijke zonvakantie Platja de Pals ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit diverse campings en appartementen met zwembaden in Pals. 


Reizen naar Platja de Pals

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Platja de Pals reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar Pals.

Met het vliegtuig naar Platja de Pals

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Platja de Pals? Dan kunt u ervoor kiezen naar Platja de Pals te vliegen. U heeft de mogelijkheid om te vliegen vanaf diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Na ongeveer 2 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Gerona. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 50 minuten rijden naar uw vakantieadres in Platja de Pals.

Vliegtuig Portugal

Met de auto naar Platja de Pals

Reizen met de eigen auto naar Platja de Pals is minder voor de hand liggend gezien de lange afstand, maar ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heeft u tijdens de vakantie in Platja de Pals altijd de beschikking over uw eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Platja de Pals is ca. 1410 km. De snelste route verloopt via Antwerpen, Parijs en Béziers.

Autovakanties Spanje

Overnachten

Wil je niet in één keer naar de accommodatie in Spanje doorrijden? Combineer je vakantie Spanje dan met een overnachting in het prachtige Frankrijk. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Spanje.