Vakantie L'Escala

Vakantie L'Escala

Voor een ontspannen zonvakantie bent u in het vissersplaatse L'Escala aan het juiste adres.

Lees alles over Vakantie L'Escala

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar L'Escala met de Jong Intra Vakanties

L'Escala is een bekende vissersplaats, gelegen in het noordelijke gedeelte van de Costa Brava op slechts een half uurtje rijden van de Frans-Spaanse grens. Jaarlijks organiseert men een groot feest ter ere van de ansjovis, waar de plaats bekendheid om geniet. Natuurlijk heeft het een schitterend strand, vele gezellige restaurantjes en is de jachthaven een bezienswaardigheid op zich.

Zonvakanties naar L'Escala

Voor een heerlijke zonvakantie L'Escala ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit appartementen met zwembaden.


Reizen naar L'escala

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar L'Escala reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar L'Escala.

Met het vliegtuig naar L'Escala

Bent u liever snel bij uw accommodatie in L'Escala? Dan kunt u ervoor kiezen naar L'Escala te vliegen. U heeft de mogelijkheid om te vliegen vanaf diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Na ongeveer 2 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Gerona. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 40 minuten rijden naar uw vakantieadres in L'Escala

Vliegtuig Portugal

Met de auto naar L'Escala

Reizen met de eigen auto naar L'Escala is ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heeft u tijdens de vakantie in L'Escala altijd de beschikking over uw eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in L'Escala is ca. 1410 km. De snelste route verloopt via Bussel, Reims, en Lyon.

Autovakanties Spanje

Overnachten

Wil je niet in één keer naar de accommodatie in Spanje doorrijden? Combineer je vakantie Spanje dan met een overnachting in het prachtige Frankrijk. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Spanje.