Vakantie Estartit

Vakantie Estartit

Voor een heerlijke strandvakantie bent u in het bruisende Estartit aan het juiste adres.

Lees alles over Vakantie Estartit

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Estartit met de Jong Intra Vakanties

De gezellige badplaats Estartit, een plaats die ondanks haar toenemende populariteit haar eigen identiteit zoveel mogelijk heeft kunnen behouden. Dwaalt u maar eens op uw gemak door het oude centrum met de vele, smalle straatjes met een keur aan winkeltjes, eethuisjes en barretjes. Dit zijn de momenten waaraan u zich Estartit altijd zult blijven herinneren.

Estartit heeft een kilometers lang zandstrand (fijn zand) wat geleidelijk in zee afloopt, dus geschikt voor kinderen. Luieren op het mooie strand behoort ook tot de mogelijkheden, terwijl de voor de kust liggende Medes eilanden uitdagen tot een bezoek. Vooral duikliefhebbers waarderen deze prachtige eilanden om hun natuurschoon en exotische plantengroei. Estartit ligt centraal ten opzichte van allerlei bezienswaardige streken en plaatsen in het Catalaanse land. Estartit heeft een mooie grote jachthaven, waar u uw ogen de kost kunt geven!

Zonvakanties naar Estartit

Voor een heerlijke zonvakantie Estartit ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit campings, appartementen en hotels met zwembaden in Estartit.


Reizen naar Estartit

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Estartit reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar Estartit.

Met het vliegtuig naar Estartit

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Estartit? Dan kunt u ervoor kiezen naar Estartit te vliegen. U heeft de mogelijkheid om te vliegen vanaf diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Na ongeveer 2,5 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Gerona. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 50 minuten rijden naar uw vakantieadres in Estartit.

Vliegtuig Portugal

Met de auto naar Estartit

Reizen met de eigen auto naar Estartit is ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heeft u tijdens de vakantie in Estartit altijd de beschikking over uw eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Estartit is ca. 1425 km. De snelste route verloopt via  Bussel, Reims, en Lyon.

Autovakanties Spanje

Overnachten

Wil je niet in één keer naar de accommodatie in Spanje doorrijden? Combineer je vakantie Spanje dan met een overnachting in het prachtige Frankrijk. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Spanje.