Vakantie Blanes

Het gezellige, sfeervolle plaatsje Blanes ligt ca. 6 km ten zuiden van Lloret de Mar. Blanes met haar intieme vissershaventje, grenzend aan de berg waarop zich één van de mooiste botanische tuinen van Spanje bevindt, heeft nog altijd haar eigen karakter weten te bewaren.

Lees alles over Vakantie Blanes

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Blanes met de Jong Intra Vakanties

Het centrum van Blanes met vele kleine smalle straatjes met winkeltjes, eethuisjes en barretjes is een bezoek zeker waard. Ook 's avonds biedt Blanes voldoende vertier, met name in de wijk Los Pinos. De meeste accommodaties liggen in de door pijnbomen omgeven hotelwijk Los Pinos. Voor de sportievelingen beschikt Blanes over een windsurfschool en bovenal voor iedereen een prachtig zandstrand langs de boulevard.

Zonvakanties naar Blanes

Voor een heerlijke zonvakantie Blanes ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit diverse campings, appartementen en hotels met zwembaden Blanes.

In Blanes is ervaren Nederlandse reisleiding van de Jong Intra Vakanties aanwezig!


Goed voorbereid op vakantie naar Blanes

Uitstapjes Blanes

Kasteel van Blanes

Een bezoek aan het kasteel van Blanes is geen lang uitstapje, maar wel een must. Vanaf het kasteel heeft u prachtig uitzicht aangezien dit het hoogste punt van Blanes is. Voor degene die van een uitdaging houden raden wij zeker aan om naar het kasteel te lopen, maar met de auto naar het kasteel rijden is ook geen overbodige luxe. Bij het kasteel is echter beperkte parkeergelegenheid.

Kasteel van Blanes - AdobeStock 138549444

Reizen naar Blanes

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Blanes reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar Blanes.

Met het vliegtuig naar Blanes

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Blanes? Dan kunt u ervoor kiezen naar Benidorm te vliegen. U heeft de mogelijkheid om te vliegen vanaf diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Na ongeveer 2,5 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Barcelona. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 1 uur rijden naar uw vakantieadres in Blanes.

Vliegtuig Portugal

Met de auto naar Blanes

Reizen met de eigen auto naar Blanes is minder voor de hand liggend gezien de lange afstand, maar ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heeft u tijdens de vakantie in Blanes altijd de beschikking over uw eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Blanes is ca. 1460 km. De snelste route verloopt via Bussel, Reims, en Lyon.

Autovakanties Spanje

Overnachten

Wil je niet in één keer naar de accommodatie in Spanje doorrijden? Combineer je vakantie Spanje dan met een overnachting in het prachtige Frankrijk. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Spanje.

Met de bus naar Blanes

Wanneer u ervoor kiest om met een luxe touringcar naar Blanes te reizen komt u uitgerust op uw bestemming aan. Deze comfortabele en betaalbare manier om uw strandbestemming te bereiken is erg ideaal. De Jong Intra Vakanties voert de buspendelvakanties naar Spanje uit met Solmar Tours. U kiest eerst het hotel of appartement op uw vakantiebestemming en boekt eenvoudig een comfortabel buspendel bij. Uiteraard is het ook mogelijk een losse busvakantie Spanje bij de Jong Intra Vakanties te boeken.