Vakantie Calpe

Calpe maakt deel uit van de populaire badplaatsen aan de Costa Blanca. Voor een ontspannen zonvakantie bent u in Calpe aan het juiste adres.

Lees alles over Vakantie Calpe

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Calpe met de Jong Intra Vakanties

Calpe ligt op ongeveer 65 km afstand van Alicante en wordt gekenmerkt door de rots El Peñon de Ifach, die voor de kust van Calpe ligt. De rots maakt deel uit van een klein vogelreservaat. Calpe is een leuke, toeristische plaats. U vindt er een groot aantal cafés en restaurants. Het oude centrum is nog steeds intact en bevat nog sporen van de Moorse overheersing. In de wintermaanden is het in Calpe erg rustig en vormt het een uitstekende basis voor een heerlijke relaxvakantie.

Zonvakanties Calpe

Voor een heerlijke zonvakantie Calpe ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit fijn gelegen appartementen en hotels met zwembaden in Calpe. 


Reizen naar Calpe

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Calpe reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar Calpe.

Met het vliegtuig naar Calpe

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Calpe? Dan kunt u ervoor kiezen naar Calpe te vliegen. U heeft de mogelijkheid om te vliegen vanaf diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Na ongeveer 2,5 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Alicante. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 50 minuten rijden naar uw vakantieadres in Calpe.

Vliegtuig Portugal

Met de auto naar Calpe

Reizen met de eigen auto naar Calpe is minder voor de hand liggend gezien de lange afstand, maar ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heeft u tijdens de vakantie in Calpe altijd de beschikking over uw eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Calpe is ca. 2000 km. De snelste route verloopt via Antwerpen, Parijs en Gerona (E-15) richting het zuiden.

Autovakanties Spanje

Overnachten

Wil je niet in één keer naar de accommodatie in Spanje doorrijden? Combineer je vakantie Spanje dan met een overnachting in het prachtige Frankrijk. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Spanje.