Wintersport Maria Alm

Wintersport Maria Alm

Maria Alm is schilderachtig mooi. Het ligt namelijk aan de voet van de Hochkönig. Als u van rust houdt zit u hier goed.

Lees alles over Wintersport Maria Alm

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Op wintersportvakantie naar Maria Alm

Het schilderachtige Maria Alm is op een prachtige locatie gelegen in een schitterend landschap. Het ligt aan de voet van de Hochkönig, in een kort en doodlopend dal. Deze vakantiebestemming is ideaal voor een ieder die van rust en ruimte houden. De vergezichten vanuit het dorp zijn werkelijk adembenemend. In het dorp zijn er een zwembad met sauna, fitnessruimte en diverse restaurantjes te vinden. De gezellige terrasjes en restaurantjes in het centrum zorgen voor een gemoedelijke sfeer.


Waarom gaat u op wintersport naar Maria Alm?

Wintersport in Maria Alm voor wie rust zoekt

In Maria Alm komt u geen drukke aprés ski of bussen vol skiërs tegen. Deze vakantiebestemming is ideaal voor een ieder die van rust en ruimte houden. De vergezichten vanuit het dorp zijn werkelijk adembenemend. In het dorp zijn er een zwembad met sauna, fitnessruimte en diverse restaurantjes te vinden. Het is een ideale locatie voor gezinnen met kinderen.

Wintersport in Maria Alm voor beginners

Het langgerekte skigebied Ski Amadé - Hochkönig is met 150 pistekilometer een uitgebreid en afwisselend skigebied. De pistes zijn voornamelijk blauw en over het algemeen niet al te steil. Een gegeven wat het skigebied uitermate geschikt maakt voor gezinnen met kinderen die nog niet heel zeker op de ski's staan. De gezellige skihutten en restaurantjes dragen bij aan de gemoedelijke sfeer in het gebied.


De reis naar uw wintersport in Maria Alm

Vervoer naar Maria Alm

Maria Alm is prima bereikbaar vanuit Nederland. Vanaf Utrecht is het circa 960 kilometer rijden. Behalve met de auto kunt u ook per vliegtuig reizen.

Met de auto naar de wintersport in Maria Alm

Veel wintersporters kiezen ervoor om met de auto naar Maria Alm te gaan. De snelste route is via de A3 (via Düsseldorf, Frankfurt, Nürnberg en München). Let op dat het in het weekend erg druk kan zijn op deze route. Dit is vooral om in het weekend ook veel mensen uit de regio München in dit gebied komen skiën. Vergeet u niet om voor vertrek een vignet te regelen voor de Oostenrijkse Autobahn.

Met het vliegtuig naar de wintersport in Maria Alm

U kunt ook het vliegtuig nemen voor een skivakantie in Maria Alm. U vliegt dan naar Salzburg, dat op circa 65 kilometer van Maria Alm ligt. U kunt in Salzburg een auto huren en verder rijden naar uw eindbestemming. U rijdt dan in ongeveer 1 uur via de B311. Natuurlijk kunt u ook een transfer bijboeken tijdens uw reservering. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Een vliegvakantie naar de wintersport in Maria Alm is extra interessant als u kiest voor een korter verblijf.


Waarom wintersport met de Jong Intra Vakanties?

De Jong Intra Vakanties - Dé wintersportspecialist

Al in 1972 begon de Jong Intra Vakanties met het organiseren van busvakanties. Al snel maakten de Oostenrijkse wintersportbestemmingen deel uit van het vakantieaanbod. Tegenwoordig reis je naar alle populaire wintersportlanden en regel je via de Jong Intra Vakanties vervoer, verblijf, skipassen en nog veel meer. Onze jarenlange ervaring is terug te vinden in ons ruime aanbod van wintersportvakanties.

De voordelen op een rijtje

  • Vele wintersportbestemmingen: Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Noorwegen en Duitsland

  • Wintersport per eigen auto, bus, trein, ferry of vliegtuig

  • Ook kort verblijf mogelijk

  • Reserveer vooraf ski- of snowboardmateriaal

  • Reserveer vooraf een skipas

  • Reserveer vooraf skilessen

  • Vele bestemmingen met sneeuwgarantie