Wintersport Breitenwang

Wintersport Breitenwang

Een wintersport Breitenwang is met name geschikt voor de wintersporter die van rust houdt. De omgeving biedt ook meerdere winter-wandel-wegen. Lees snel verder voor meer informatie of bekijk direct het aanbod!

Lees alles over Wintersport Breitenwang

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Op wintersportvakantie naar Breitenwang

Breitenwang ligt aan de voet van het Hahnenkammgebied en is met name geschikt voor de wintersporter die van rust houdt. De Reuttener Bergbahn brengt u naar het skigebied van de Hahnenkamm (hoogte ca. 1940 m), met ca. 14 km aan afdalingen. De beginnende skiër kan echter ook volop genieten van een skivakantie door “beneden” te blijven en te oefenen.

Het leuke van een wintersport in Breitenwang zijn de vele mogelijkheden. Een dagje langlaufen, een dagje skiën in Berwang, een dagje skiën in Reutte, een dagje skiën in Lermoos en een dagje skiën in Garmisch. De mogelijkheden zijn ongekend en dat is nou precies zo fijn aan een weekje wintersport Breitenwang.


Waarom gaat u op wintersport naar Breitenwang?

Langlaufen en winterwandelen in Breitenwang

De Hahnenkammloipe loopt langs Lechaschau en Wängle. De regio biedt in totaal zo'n 90 km aan loipes. Daarmee zijn de dorpen Breitenwang, Lechaschau en Wängle niet alleen ideale bestemmingen voor skiërs en snowboarders, maar ook voor langlaufers. Bovendien biedt de omgeving meerdere winter-wandel-wegen, een verlichte rodelbaan en een natuurijsbaan in Breitenwang.

De liftpas Tirol-Allgäu-Card is geldig voor Reutte, Lechtal, Tannheimertal, Hindelang en Oberjoch. Er rijdt 3x per dag een gratis skibus naar de Reuttener Hahnenkammbahnen en een lijndienst (1x ‘s ochtends en 1x ‘s avonds, niet gratis) naar Tannheim en Oberjoch.

Wintersport in Breitenwang voor beginners

Breitenwang ligt in skigebied Reuttener Seilbahn Höfen. Dit kleine skigebied is uiterst geschikt voor beginnende skiërs en snowboarders. Het is een erg kindvriendelijk gebied met voornamelijk blauwe en rode pistes. Ondanks dat het een klein gebied is, beschikt het wel over een Funpark.


De reis naar uw wintersport in Breitenwang

Vervoer naar Breitenwang

Breitenwang is goed bereikbaar vanuit Nederland. De afstand vanaf Utrecht ca. 835 km. Gezien de afstand en bereikbaarheid worden de wintersportvakanties naar Breitenwang op basis van eigen vervoer aangeboden.

Met de auto naar wintersport in Breitenwang

Veel wintersporters kiezen ervoor om met de auto naar Breitenwang te reizen. De snelste route is via de A3 (via Düsseldorf en Frankfurt) en A7 (via Ulm). Bij Füssen steekt u de grens over naar Breitenwang. In de vakanties kan het erg druk zijn op deze wegen richting de wintersportgebieden. Vergeet u niet om voor vertrek een vignet te regelen voor de Oostenrijkse Autobahn.


Waarom wintersport met de Jong Intra Vakanties?

De Jong Intra Vakanties - Dé wintersportspecialist

Al in 1972 begon de Jong Intra Vakanties met het organiseren van busvakanties. Al snel maakten de Oostenrijkse wintersportbestemmingen deel uit van het vakantieaanbod. Tegenwoordig reis je naar alle populaire wintersportlanden en regel je via de Jong Intra Vakanties vervoer, verblijf, skipassen en nog veel meer. Onze jarenlange ervaring is terug te vinden in ons ruime aanbod van wintersportvakanties.

De voordelen op een rijtje

  • Vele wintersportbestemmingen: Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Noorwegen en Duitsland

  • Wintersport per eigen auto, bus, trein, ferry of vliegtuig

  • Ook kort verblijf mogelijk

  • Reserveer vooraf ski- of snowboardmateriaal

  • Reserveer vooraf een skipas

  • Reserveer vooraf skilessen

  • Vele bestemmingen met sneeuwgarantie