Oostenrijk All-Inclusive Hero

All inclusive Oostenrijk

Jenny

Een all inclusive Oostenrijk vakantie is verrassend ontspannend en vrij van zorgen. Met een gezin ben je toch al gauw zo'n € 50 per dag kwijt aan drankjes en snacks. Tijdens een all inclusive vakantie Oostenrijk houd je dat geld dus over om leuke uitstapjes te maken. En die zijn er meer dan genoeg.

Jenny

Oostenrijk specialist

Een all inclusive vakantie in Oostenrijk wordt steeds populairder. Een toenemend aantal hotels in Oostenrijk biedt dan ook all inclusive aan. En die hebben wij voor jou geselecteerd.

Onze all inclusive zonvakanties Oostenrijk

Top 3 all inclusive Oostenrijk

 • Hotel Alpenhof

  1. Oostenrijk
  2. Oost-Tirol
  3. St. Jakob in Defereggental
  Vooraanzicht
  v.a. 96 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.


Op all inclusive vakantie naar Oostenrijk met de Jong Intra Vakanties

Optimaal genieten van je vakantie Oostenrijk in de zomer doe je tijdens een all inclusive Oostenrijk vakantie. Maaltijden, drankjes, maar vaak ook gebak, ijsjes en leuke activiteiten zijn inclusief.

Hoe ziet een all inclusive vakantie Oostenrijk eruit?

Veel hotels in Oostenrijk bieden de mogelijkheid om de lunch om te zetten in een lunchpakket die je makkelijk mee kunt nemen als je eropuit gaat. Heerlijk wandelen of fietsen in de Oostenrijkse natuur. Het hotel stelt zelf een lunchpakket samen of je mag dit zelf tijdens het ontbijt doen. Zo maak je optimaal gebruik van het all inclusive Oostenrijk voordeel.

Samen met een Gästekarte, een voordeelkaart die je in veel regio’s gratis ontvangt of voordelig kunt aanschaffen, biedt all inclusive je vooraf veel duidelijkheid over de kosten van je vakantie. Ter plaatse zijn de uitgaven dan immers gering. Ideaal.

Oostenrijkse Kaiserschmarrn

Praktische informatie over reizen naar Oostenrijk

Wil je meer weten over reizen naar Oostenrijk? Alle praktische informatie staat op onze speciale Oostenrijk pagina.

Je vindt hier informatie over o.a.

 • Reisdocumenten

 • Geldzaken

 • Openingstijden van winkels

 • Klimaat en beste reistijd

Vakantie Oostenrijk