All inclusive Dubai

All inclusive Dubai

In Dubai kunt u kiezen voor een echt stadshotel in het centrum van de stad om zo alle hoogtepunten te ontdekken, maar u kunt ook voor een all inclusive zonvakantie kiezen. De hotels in Dubai staan bekend om hun uitstekende service waarbij het u aan niets zal ontbreken, kunt u zich voorstellen hoe dit zal zijn wanneer u de accommodatie op basis van all inclusive boekt?

Lees alles over All inclusive Dubai

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Op all inclusive vakantie naar Dubai

Zorgeloos genieten van zonvakantie in Dubai op basis van all inclusive betekend zonder limiet genieten van een drankje in de hand aan het zwembad, aansluiten bij het buffet én genieten van de uitstekende service. All inclusive betekent dat naast de accommodatie ook uw ontbijt, lunch, diner en drankjes in de prijs zijn inbegrepen. En bij sommige accommodaties zelfs nog snacks en ijs. 

Hoe ziet een all inclusive vakantie Dubai eruit?

Tijdens een vakantie Dubai all inclusive hoeft u zich alleen druk te maken over de keuze tussen het zwembad en strand, welk drankje u kiest en de hoeveelheid snacks u besteld. Daarnaast kunt u tijdens een all inclusive vakantie Dubai de stad met zijn bezienswaardigheden niet over te slaan.

De temperaturen kunnen hoog oplopen in Dubai, dus wanneer u 's ochtends de Burj Khalifa of de Jumeirah Moskee bezoekt, kunt 's middags heerlijk vertoeven aan het zwembad of op uw strandbedje.

Onze all inclusive hotels bieden u een fijne en ontspannen zonvakantie in de Verenigde Arabische Emiraten. Ziet u zichzelf al zitten in één van onze all inclusive hotels in Dubai? Wacht dan niet langer en boek uw all inclusive zonvakantie Dubai bij ons.

All inclusive vakantie, cocktail aan het zwembad | de Jong Intra Vakanties

Praktische informatie over reizen naar Dubai

Wilt u meer weten over reizen naar Dubai? Alle praktische informatie vindt u op onze speciale Dubai pagina.

U vindt hier informatie over o.a.

  • Reisdocumenten

  • Geldzaken

  • Openingstijden van winkels

  • Klimaat en beste reistijd

Praktische informatie over reizen naar Dubai