All inclusive Marrakech

All inclusive Marrakech

De ruim opgezette all inclusive hotels in Marrakech staan garant voor een ontspannen verblijf vol plezier. De meeste all inclusive hotels beschikken over meerdere zwembaden en glijbanen, zo verveelt u zich geen moment.

Voor wie opzoek is naar pure ontspanning bieden wij Hotel Medina Gardens, een adults only hotel waar het u aan niks zal ontbreken. De glijbanenliefhebbers zitten voor een all inclusive zonvakantie Marrakech goed bij Hotel Aqua Fun Club Marrakech, hier test u elke dag een nieuwe glijbaan!

Ziet u zich al zitten op één van onze all inclusive resorts? Boek uw accommodatie in combinatie met vlucht bij de Jong Intra Vakanties.

Lees alles over All inclusive Marrakech

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Op all inclusive vakantie naar Marrakech

Geniet van een zorgeloze all inclusive zonvakantie in Marrakech. Van eindeloos toetjes eten tot kiezen uit het aanbod op de drankenkaart aan het zwembad: tijdens een all inclusive vakantie hoeft u enkel en alleen te genieten.

De all inclusive hotels hebben zoveel te bieden dat u zonder moeite uw gehele vakantie bij het hotel doorbrengt, desondanks raden wij u zeker aan ook eens de shuttle naar het centrum te nemen, zo geniet u bij terugkomst in het hotel weer extra van alle aanwezige faciliteiten.

Hoe ziet een all inclusive vakantie Marrakech eruit?

Begin uw dag in het ontbijtrestaurant en geniet van het uitgebreide ontbijt assortiment. Vervolgens kunt u ervoor kiezen de shuttle naar de stad te nemen en hier de hoogtepunten van de stad te ontdekken, denk aan Djemaa el Fna plein, Jardin Majorelle en de Koutoubia Moskee. Of u kiest een bedje langs het zwembad uit en neemt de eerste duik van de dag. De mogelijkheden zijn eindeloos.

All inclusive betekent dat naast de accommodatie ook uw ontbijt, lunch, diner en drankjes in de prijs zijn inbegrepen. En bij sommige accommodaties zelfs nog snacks en ijs. Zo geniet u de hele dag door van lekkere hapjes en drankjes.

Hoe ziet een all inclusive vakantie Dubai eruit?

Praktische informatie over reizen naar Marrakech

Wilt u meer weten over reizen naar Marokko? Alle praktische informatie vindt u op onze speciale Marokko pagina.

U vindt hier informatie over o.a.

  • Reisdocumenten

  • Geldzaken

  • Openingstijden van winkels

  • Klimaat en beste reistijd