Wintersport Kvitfjell

Wintersport Kvitfjell

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Heleen

Kvitfjell staat bekend om zijn lange wintersportseizoen: Van november tot ver in april is het hier heerlijk skiën. Het sportieve karakter van dit moderne skidorp spreekt mij altijd erg aan. Dat het dorp gebouwd is voor de Olympische Spelen in de jaren 90 is nog altijd goed te merken aan de vele internationale wedstrijden die hier worden gehouden.

Heleen

Wintersport expert

Kvitfjell is een van de modernste skigebieden van Noorwegen en misschien wel van Scandinavië. Er zijn meer dan 25 gevarieerde afdalingen, waarvan de meeste geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderde skiërs. Enkele kilometers aan zwarte, maar zeker ook het funpark en de ski-cross baan zorgen voor uitdaging en plezier.

Waarom wintersport met de Jong Intra Vakanties?

De Jong Intra Vakanties - Dé wintersportspecialist

Al in 1972 begon de Jong Intra Vakanties met het organiseren van busvakanties. Al snel maakten de Oostenrijkse wintersportbestemmingen deel uit van het vakantieaanbod. Tegenwoordig reis je naar alle populaire wintersportlanden en regel je via de Jong Intra Vakanties vervoer, verblijf, skipassen en nog veel meer. Onze jarenlange ervaring is terug te vinden in ons ruime aanbod van wintersportvakanties.

De voordelen op een rijtje

  • Vele wintersportbestemmingen: Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Noorwegen en Duitsland

  • Wintersport per eigen auto, bus, trein, ferry of vliegtuig

  • Ook kort verblijf mogelijk

  • Reserveer vooraf ski- of snowboardmateriaal

  • Reserveer vooraf een skipas

  • Reserveer vooraf skilessen

  • Vele bestemmingen met sneeuwgarantie