Wintersport Campitello

Zoekt u een topvakantie in een prachtig skigebied dan is een skivakantie Campitello een goede keus. Gelegen in een van de mooiste skigebieden, Val di Fassa in Italië. Campitello ligt naast Canazei en biedt ook voor rustzoekers uitstekende mogelijkheden.

Lees alles over Wintersport Campitello

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Op wintersportvakantie naar Campitello

Campitello is een gezellig wintersportdorp omgrensd door bergen die met naaldbomen begroeid zijn. Ook hier is veel vertier te vinden en er heerst een echte wintersportsfeer. Vanuit Campitello heeft u ook direct aansluiting op de Sella Ronda. In ons aanbod vindt u diverse hotels die op loopafstand van de Col Rodella gondel liggen, zo wordt uw skivakantie Campitello wel heel interessant!


Waarom gaat u op wintersport naar Campitello?

Langlaufen in Campitello

Campitello ligt in skigebied Val di Fassa. In Val di Fassa ligt 70 km aan langlaufloipe. De langlaufloipe liggen in een zonnige en open plek en zijn erg geschikt voor beginners. Laat u tijdens het langlaufen betoveren door het adembenemend mooie winterlandschap.

Wintersport in Campitello met skitochten

Vanuit het schitterend gelegen Campitello neemt u de ligt naar het Val di Fassa skigebied. Het familievriendelijke Val di Fassa is een uitgestrekt dal met 138 km skipisten, dat de verbinding vormt tussen het Val di Fiemme en het Val Gardena. Er is een ideale aansluiting via de befaamde Sella Ronda naar het Val Gardena en het Dolomiti Superskigebied, wat allemaal skiënd te bereiken is.

Wintersport in Camptitello voor beginners en gevorderden

Iedereen vindt iets van zijn gading in dit dal, zowel beginner als gevorderde. Na een dagje skiën is het natuurlijk goed toeven in de gezellige restaurants en bars die hier volop te vinden zijn. De Sella Ronda is een 26 km lange ‘omcirkeling’ van het meer dan 3000 m hoge rotsmassief, wat garant staat voor enorm veel skiplezier. Van alle kanten kunt u deze berg ‘bedwingen’. Wat voor velen een echte, bijna 6 uur durende, uitdaging is. De pistes zijn voornamelijk rood en blauw, maar Val di Fassa kent ook 18 km aan zwarte piste.


De reis naar uw wintersport in Campitello

Vervoer naar Campitello

Campitello is goed bereikbaar vanuit Nederland. De afstand vanaf Utrecht ca. 1090 km. Gezien de afstand en bereikbaarheid worden de wintersportvakanties naar Campitello op basis van eigen vervoer aangeboden.

Met de auto naar wintersport in Campitello

Veel wintersporters kiezen ervoor om met de auto naar Campitello te reizen. De snelste route is via de A3 (via Düsseldorf en Frankfurt) en A7 (via Ulm). Vanaf Innsbruck rijdt u vervolgens naar Campitello di Fassa. In de vakanties kan het erg druk zijn op deze wegen richting de wintersportgebieden. Vergeet u niet om voor vertrek een vignet te regelen voor de Oostenrijkse Autobahn.


Waarom wintersport met de Jong Intra Vakanties?

De Jong Intra Vakanties - Dé wintersportspecialist

Al in 1972 begon de Jong Intra Vakanties met het organiseren van busvakanties. Al snel maakten de Oostenrijkse wintersportbestemmingen deel uit van het vakantieaanbod. Tegenwoordig reist u naar alle populaire wintersportlanden en regelt u via de Jong Intra Vakanties uw vervoer, verblijf, skipassen en nog veel meer. Onze jarenlange ervaring vindt u terug in ons ruime aanbod van wintersportvakanties.

De voordelen op een rijtje

  • Vele wintersportbestemmingen: Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Noorwegen en Duitsland

  • Wintersport per eigen auto, bus, trein, ferry of vliegtuig

  • Ook kort verblijf mogelijk

  • Reserveer vooraf uw ski- of snowboardmateriaal

  • Reserveer vooraf uw skipas

  • Reserveer vooraf uw skilessen

  • Vele bestemmingen met sneeuwgarantie!