Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Val di Sole
Goed voorbereid op vakantie

Van alle Italiaanse skigebieden is het uitgestrekte 'Zonnedal' voor velen de eerste keus voor een skivakantie Val di Sole. Naast het skigebied van Val di Sole kunt u met de liftpas Skirama Dolomiti Adamello Brenta van maar liefst 380 km pistes en 150 liften gebruik maken!

Onze adviseurs

Val di Sole is een heerlijk skigebied, niet alleen vanwege de vele zonne-uren die dit dal telt, maar is ook nog eens zeer prijsvriendelijk. Een skipas kost al snel tientjes minder dan in andere Italiaanse skigebieden. Daarnaast kunt u op de pistes heerlijk eten, van een lekker bord spaghetti tot een snel panini broodje. Het gebied staat niet bekend om lawaaierige après-ski, maar in de vele 'rifugi' kunt u tussen de Italianen genieten van een lekker glas vino of een bombardino, een soort warme advocaat met slagroom. Ik raad u aan dit 'bommetje' pas te bestellen als u niet meer de piste op hoeft!

20120604_DeJongIntraVakanties_680-bewerkt
Pascale Italië expert
20120604_DeJongIntraVakanties_598-bewerkt
Ellen Italië expert

Populaire bestemmingen in Val di Sole

Uw wintersport Val di Sole

Val di Sole is met recht één van de beste skicircuits in de Alpen en verbindt o.a. de volgende wereldvermaarde skigebieden met elkaar: Val Rendena met Madonna di Campiglio en Pinzolo, Paganella en Val di Sole met Folgarida-Marilleva, Ponte di Legno en Passo Tonale. De pistes gaan tot 3000 m hoogte. En mocht er echter onverhoopt niet voldoende sneeuw vallen tijdens uw skivakantie Val di Sole, dan zorgen de sneeuwkanonnen ervoor dat ruim 90% van de pistes kunstmatig besneeuwd wordt.

Tip: bent u van plan met de hele familie op wintersport naar Val di Sole te gaan? Dan vindt u in ons aanbod diverse appartementen geschikt t/m 8 personen!

Bent u op zoek naar een ander Italiaanse wintersportvakantie, dan raden we u aan ook eens te kijken naar wintersport Selva of wintersport Campitello. Ook hebben we een ruime keuze in wintersportvakanties Oostenrijk, zoals Mayrhofen of Kirchberg.

Veel plezier met het uitzoeken van uw skivakantie!

Ervaringen

M. Trier Onze wintersportvakantie in Folgarida is ons uitstekend bevallen, we verbleven in Hotel Alaska aan de piste, een betere ligging konden we ons niet voorstellen!
Lees meer Lees minder
Dhr. G. Berden Het skigebied Val di Sole is geweldig. Niet zo duur en prachtige pistes.
Lees meer Lees minder

Val di Sole in beeld

 • Val di Sole sfeer5
  Val di Sole sfeer5
 • Val di Sole sfeer6
  Val di Sole sfeer6
 • Val di Sole sfeer8
  Val di Sole sfeer8
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service