Wintersport goedkoop

Wintersport Goedkoop

In een kleiner skigebied is de skipas per definitie altijd wat goedkoper als in de grotere skigebieden. Ideaal voor diegenen die met een kleiner budget naar de wintersport willen.

Wintersport hoeft echt niet altijd maar heel duur te zijn. U kunt bijvoorbeeld broodjes smeren voor tussen de middag en deze ergens aan de rand van de piste of in de lift opeten. Een flesje drinken in de rugzak mee voor overdag scheelt ook een hoop.

Lees alles over Wintersport Goedkoop

We hebben deze vakanties voor u uitgezocht


Goed voorbereid op vakantie

Wintersport goedkoop? Jazeker! Er zijn vele mogelijkheden om uw wintersportvakantie betaalbaar te houden! Lees hier alles over een wintersport voor een klein budget.

Populaire bestemmingen in goedkope wintersportgebieden

Wintersport heeft de naam een dure vakantie te zijn. Dat is niet geheel onlogisch, denk alleen maar aan de kosten voor een skipas. Maar er zijn ook goedkopere varianten.

Wat dacht u van een kortere skivakantie in bijvoorbeeld Duitsland? Dat kan al vanaf € 24 per persoon. U bent zó op uw bestemming en heeft dus ook minder brandstof nodig.

Of wat dacht u van een verblijf in een appartement? Indien u een appartement met meerdere personen boekt wordt de prijs per persoon automatisch een stuk lager. U kunt bovendien zelf koken in een appartement en hoeft dus niet altijd duur uit eten.

In de regel is het ook zo dat een skipas in een kleiner skigebied veel goedkoper is als in de grotere, bekende skigebieden. En, zeg eens eerlijk, skiet u in één week alle 600 kilometer van het skigebied Portes du Soleil? In Frankrijk heeft u overigens vaak de keuze tussen twee skipassen. U kunt veelal een skipas kopen voor een kleiner deel van het skigebied. Dat scheelt natuurlijk in de kosten!

Ook is het mogelijk vooraf al uw materiaal te huren. Hiermee bespaart u tot wel 20% op de kosten van de skihuur ter plaatse!

Wij hebben voor u een aantal goedkope accommodaties geselecteerd in de meeste van onze wintersportlanden.