Voor een korte of lange vakantie, bekijk dan ons aanbod voor een bootvakantie Nederland, Duitsland, Engeland, of bootvakantie Londen. Ontdek de schatkamer van kunst en cultuur of geniet van de schitterende metropool Londen.

Bootvakanties, voor ieder wat wils!

Een bootreis staat altijd garant voor een afwisselende vakantie. Vanaf het water ziet de wereld er heel anders uit en dat biedt nieuwe perspectieven. Of u nu kiest voor een boottocht voor de oversteek naar Engeland of Londen of een meerdaagse boottocht op één van onze luxe riviercruise schepen, bij de Jong Intra bent u aan het juiste adres.

 

Bestemmingen
Vervoer
Met ons op reis
Aanbevolen vakanties
Plan uw reis

De mooiste bootreizen!

Onder bootreizen verstaan we de reizen per ferry naar Engeland, Noorwegen of Londen, maar  ook onze schitterende riviercruises door Nederland, België, Duitsland of Oostenrijk.

Onze riviercruises worden uitgevoerd met de schepen mps Horizon, ms Serenade 1, ms Switzerland II, ms Select Explorer, ms Excellence Rhone en de ms William Shakespeare. Stuk voor stuk uitstekende schepen die elk weer zijn eigen karakter heeft. Het meest luxe schip in ons assortiment is het ms William Shakespeare dat dit jaar in de vaart is genomen.

Ook de vaarroutes zijn dit jaar zeer divers. Of u nu graag een riviercruise door Nederland, riviercruise door Duitsland of een riviercruise over de Donau boekt, u vindt het allemaal terug in ons assortiment.

Een bootreis Engeland brengt u naar het land van de fish & chips. Maar er is veel meer, Engeland herbergt een schatkamer aan kunst en cultuur, die het waard is om ontdekt te worden. U reist per ferry van Hoek van Holland naar Harwich waar uw reis door Engeland begint. Of wat dacht u van een bootreis naar wereldstad Londen? Ontdek voordelig deze bruisende metropool tijdens een bootreis Londen.

Kiest u dit jaar voor één van onze mooie bootreizen?    

Wij zijn goedkoop met de boot naar Londen gereisd, wat een prachtige stad. Snel en makkelijk en het treinkaartje van Harwich naar Londen was inclusief!

Debby van Laar

Steeds meer mensen ontdekken het comfort en voordeel van een bootreis. Uiteraard bieden wij u mooie arrangementen die zorgvuldig zijn geselecteerd.

Hoe u naar uw bestemming reist

U kunt kiezen uit comfortabele bootreizen per nachtferry naar Londen of de dagafvaart naar Groot Brittannië.

Comfortabel uit en thuis met de bus

Auto

Bij onze riviercruises per bus reist u snel en comfortabel vanuit Nederland per luxe touringcar naar de aanlegplaats van het schip in Passau. Onderbroken door diverse stops komt u aan het einde van de middag op de eerste dag aan in het overnachtingshotel in Zuid-Duitsland, na het ontbijt op de tweede dag wordt de reis vervolgt en schepen we in de middag in op het schip en begint de riviercruise. Aan het einde van de cruise doen we hetzelfde in omgekeerde volgorde.

Comfortabel per boot

Auto

Vertrek vanuit Hoek van Holland naar Harwich voor een bootreis naar Londen of ga aan boord in Nijmegen, Arnhem of Amsterdam voor een riviercruise over de Nederlandse en Duitse rivieren.

 

Maak gebruik van het vliegtuig om bij het schip te komen

Auto

Bij onze riviercruises per vliegtuig bieden we de heen- of terugreis naar Budapest per vliegtuig aan. Dit zodat u niet dezelfde route heen en terug hoeft te varen.

Op reis met de Jong Intra Vakanties

Al in 1972 begon de Jong Intra Vakanties met het organiseren van busvakanties. In de ruim 40 jaar dat wij actief zijn is het aanbod aanzienlijk uitgebreid: tegenwoordig reist u met ons over de hele wereld. Met de bus, het vliegtuig, de trein of met uw eigen auto: wij brengen u naar de mooiste plekjes. Er is veel veranderd in de loop der jaren, maar één ding is bij ons gelijk gebleven: de liefde voor het vak en het plezier in het organiseren van perfecte vakanties.

Het personeel op kantoor, onze deskundige chauffeurs en onze gedreven reisleiders hebben allemaal passie voor hun vak en zorgen ervoor dat u onbezorgd kunt genieten.

De voordelen op een rijtje

 • Gunstig geprijsde bootreizen
 • Zorgvuldig geselecteerde accommodaties
 • Meer dan 40 jaar ervaring

Maak kennis met ons team

 • Albert
  Albert
 • jlo
  Jan Willem
 • Rodger
  Rodger
 • Stephan
  Stephan
 • trudy
  Trudy

De beste vakanties van dit moment

Bekijk alle reizen

Vind een leuke reis
 • 40 jaar ervaring

  Ruim 40 jaar uw betrouwbare reisorganisatie

 • Altijd bereikbaar

  Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar

 • Veilig op vakantie

  ANVR, SGR, SKTB en Calamiteitenfonds