Noorwegen Wintersport Norefjell Hero

Wintersport Norefjell

Jenny

Norefjell is een kleinschalig en modern skigebied waar de laatste jaren veel in geïnvesteerd is. Het resultaat is moderne en comfortabele accommodaties, perfecte ski- en snowboardomstandigheden, een wellnesscenter om na het skiën heerlijk te ontspannen, goede culinaire voorzieningen en alles bij de hand.

Jenny

Wintersport expert

Wintersport in Norefjell is heerlijk relaxed. Er zijn nauwelijks wachttijden bij de liften, het seizoen is lang, de sneeuw is van uitstekende kwaliteit en de bevolking is echt gastvrij.


Lees alles over onze wintersportvakanties naar Norefjell

Wintersport in Norefjell

Norefjell ligt in het noorden van Noorwegen en staat daarom garant voor goede wintersportomstandigheden namelijk veel en kwalitatief goede sneeuw. Norefjell is een relatief klein gebied, maar heeft veel te bieden. In skigebied Norefjell kunt u de langste afdaling van Noord-Europa maken en door de grote hoogteverschillen op de berg en de vele off-piste mogelijkheden is het een populair gebied voor gevorderde skiërs.

Norefjell is echter ook de plek voor beginnende skiërs en families met kleine kinderen. Nojefjell beschikt over meerdere kinderafdalingen, maar ook een sneeuwpark, schaatsbaan en klimhal. Wanneer u even geen zin heeft om te skiën zijn er tevens nog genoeg manieren om te ontspannen tijdens uw wintersportvakantie in Norefjell.


Voor wie is wintersport Norefjell geschikt?

Rustzoekers

U kunt in Norefjell uw wintersport combineren met een bezoek aan hét wellness center van Noorwegen. Na een intensieve dag op de piste kunt u ervoor kiezen om te relaxen in het beste spahotel van Noorwegen, het Norefjell Ski & Spa. Hier kunt u volledig ontspannen om vervolgens weer uitgerust terug te komen van uw wintersportvakantie in Norefjell.


De reis naar Norefjell in de winter

Vervoer naar uw wintersport in Norefjell

Het skigebied van Norefjell is bereikbaar per vliegtuig en eigen auto. Norefjell ligt op ongeveer 2,5 uur vanaf Oslo en is daarmee het een van de snelst bereikbare skigebieden in Noorwegen.

Met uw eigen auto naar wintersport in Norefjell

Indien u met de eigen auto naar Norefjell wilt, ontkomt u er niet aan om een deel van de route per ferry af te leggen. De Color Line onderhoudt een ferryverbinding van Kiel (Duitsland) naar Oslo. Dit is een nachtferry, dus u overnacht aan boord en komt uitgerust om 10.00 uur aan in Oslo. Daarvandaan is het nog ca. 2,5 uur rijden naar Norefjell.

Wintersport met eigen auto

Met het vliegtuig naar de wintersport in Norefjell

Er gaan dagelijks vluchten vanaf diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland naar Oslo. De vliegtijd is 1 uur en 45 minuten. Vanaf de luchthaven Gardermoen kunt u met de trein of met een huurauto verder naar Norefjell (140 km).


Waarom wintersport met de Jong Intra Vakanties?

De Jong Intra Vakanties - Dé wintersportspecialist

Al in 1972 begon de Jong Intra Vakanties met het organiseren van busvakanties. Al snel maakten de Oostenrijkse wintersportbestemmingen deel uit van het vakantieaanbod. Tegenwoordig reis je naar alle populaire wintersportlanden en regel je via de Jong Intra Vakanties vervoer, verblijf, skipassen en nog veel meer. Onze jarenlange ervaring is terug te vinden in ons ruime aanbod van wintersportvakanties.

De voordelen op een rijtje

  • Vele wintersportbestemmingen: Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Noorwegen en Duitsland

  • Wintersport per eigen auto, bus, trein, ferry of vliegtuig

  • Ook kort verblijf mogelijk

  • Reserveer vooraf ski- of snowboardmateriaal

  • Reserveer vooraf een skipas

  • Reserveer vooraf skilessen

  • Vele bestemmingen met sneeuwgarantie