Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Reizen naar een topbestemming
Direct naar het aanbod
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
November 2022
December 2022
Januari 2023
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Vliegvakanties
Goed voorbereid op vakantie

Steeds meer mensen kiezen voor een vliegvakantie Noorwegen. Dat is niet zo gek, aangezien vliegen snel, veilig en voordelig is. Zo kunt u maximaal genieten van het natuurschoon. Uiteraard verzorgen wij ook uw transfer of we kunnen een huurauto voor u in Noorwegen regelen.

Onze adviseurs

Een vliegvakantie Noorwegen is ideaal. Ik ken zelf de luchthaven van Oslo, Gardermoen, vrij goed. Een mooie, moderne luchthaven waar alles goed te vinden is. Het is bijzonder makkelijk om met de 'Flytoget' luchthaventrein naar het centrum van Oslo te reizen, of om met de huurauto op pad te gaan. U zit vanaf de luchthaven snel op de E6, die in noordelijke richting naar Lillehammer en Trondheim gaat en in zuidelijke richting naar Oslo en Telemarken. De huurauto's zijn van uitstekende kwaliteit, in de winter voorzien van winterbanden. En wanneer u er snel bij bent, profiteert u van de meest voordelige tarieven.

Heleen
Heleen Scandinavië expert

Populaire bestemmingen in Vliegvakanties

Fjorden, gletsjers & dalen

Noorwegen is een immens groot land waar u zeker uw tijd goed kunt gebruiken. Een vliegvakantie Noorwegen is dan ook een uitstekend alternatief voor een autovakantie Noorwegen, waarbij vaak ook nog een ferry-overtocht gemaakt moet worden. KLM vliegt dagelijks op de grotere steden en u kunt de luchthavens ook vaak met elkaar combineren. Ideaal om uw rondreis Noorwegen helemaal naar wens te maken. 

We werken samen met gerenommeerde autoverhuurbedrijven in Noorwegen, dus we kunnen een huurauto op de luchthaven regelen. Zo heeft u toch maximale vrijheid en blijheid.

U bent binnen 2-3 uur al op de plaats van bestemming. Vliegvakanties Noorwegen worden dan ook steeds vaker geboekt én onze gasten hebben zeer goede ervaringen. Wanneer u met de huurauto op pad gaat, houdt u dan rekening met een rustig reistempo. U legt per dag ca. 60-70 kilometer per uur af. In het fjordengebied soms zelfs minder, aangezien de route vaak onderbroken wordt door een lokale ferry. Maar dat maakt vliegvakanties Noorwegen juist zo interessant: het is van alles wat.

Denkt u ook eens aan een stedentrip Oslo of neem een kijkje bij onze fly-drives Noorwegen.  

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 21 vakanties in Vliegvakanties

Ervaringen

Rik de Groot, Zeist Mooi Rondje Ålesund. Een leuke stad en schitterende omgeving. Hoogtepunt was de Geirangerfjord. Weer iets kunnen wegstrepen van mijn lijstje!
Lees meer Lees minder
Hendrik de Winter, Heerhugowaard De vlucht met KLM naar Oslo konden we combineren met de luchthaven van Bergen. Ideaal omdat je dan niet helemaal terug naar Oslo hoeft. Twee prachtige steden, in Oslo had nog wel een extra nacht geboekt mogen worden.
Lees meer Lees minder
Fam. Grootenboer, Delft Wij zijn helemaal wég van Noorwegen. We komen er al jaren met veel plezier en we kunnen het iedereen aanraden. Toch gaan we volgend jaar een keer naar IJsland, ook met De Jong Intra Vakanties!
Lees meer Lees minder

Vliegvakanties in beeld

 • Sognefjord
  Sognefjord
 • Stel bij Oldevatnet meer
  Stel bij Oldevatnet meer
 • Stokvis
  Stokvis

Populaire vakanties in Vliegvakanties

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 21 vakanties in Vliegvakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!