Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Stelt u zich eens voor: u stapt in Nederland aan boord van uw 'hotel' om vervolgens de grens naar België over te varen. Mooie landschappen trekken aan u voorbij terwijl u de gelegenheid heeft om de historische plaatsen van België te bezoeken. Een riviercruise door België biedt echt alle ingrediënten voor een fijne vakantie!

Onze adviseurs

België is een prachtig land, met veel historische steden. Ook als u België al meerdere keren bezocht heeft dan zult u zien dat u tijdens een riviercruise het land van een heel andere kant ontdekt. Gaat u mee aan boord?

Jan Willem
Jan Willem Busreizen en riviercruise specialist

Populaire bestemmingen

Reisaanbod

Riviercruises worden steeds populairder over de duizenden kilometers van de mooie Europese kanalen en rivieren. België, gelegen in het in het hart van Europa, is een vriendelijk en welvarend land, met een uitgebreid netwerk aan waterwegen en rivieren, waarover de belangrijke steden uitstekend bereikbaar zijn.

Naast onze riviercruises België bent u uiteraard ook bij ons aan het juiste adres voor een riviercruise door Duitsland of een riviercruise door Nederland.

Wilt u volledig verzorgd op vakantie? Boek dan snel een riviercruise België!

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 1 vakantie

Ervaringen

Rob en Ina De Bourgondisch België cruise is ons echt uitstekend bevallen. Het schip was geweldig, we hebben heerlijk gegeten en ook onze hut was prima. Alles onderweg was prima geregeld.
Lees meer Lees minder
Mevrouw Bosman Wij hebben genoten van onze cruise aan boord van de Horizon door Nederland en België. Zowel het personeel van het schip als de reisleidster Marina waren uitstekend. De uistapjes waren leuk en gelukkig hadden we prachtig weer.
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Brugge
  Brugge
 • Antwerpen gezien vanaf de Schelde
  Antwerpen gezien vanaf de Schelde
 • Gent grachtje
  Gent grachtje

Populaire vakanties in Riviercruises

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 1 vakantie
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!