Schoolvakanties

Schoolvakanties zijn de perfecte gelegenheid om samen met uw gezin nieuwe avonturen te beleven en bijzondere momenten te delen. Bij de Jong Intra Vakanties begrijpen wij dat elke schoolvakantie een kans is om herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Daarom hebben wij een uitgebreid aanbod samengesteld van reizen en bestemmingen die speciaal zijn ontworpen om aan de wensen van gezinnen te voldoen.

Of u nu wilt genieten van een zonovergoten strandvakantie tijdens de zomervakantie, de magie van de winter wilt ervaren tijdens de kerstvakantie, of een avontuurlijke reis wilt maken tijdens de voorjaarsvakantie, wij hebben voor elke schoolvakantie een passende optie. Onze reizen combineren gemak en plezier, waardoor zowel ouders als kinderen een onvergetelijke tijd zullen beleven.

Wij begrijpen dat de behoeften van gezinnen kunnen variëren, daarom bieden wij een scala aan accommodaties, activiteiten en bestemmingen aan, zodat u de perfecte vakantie kunt kiezen die bij uw gezin past. Onze ervaren reisadviseurs staan klaar om u te helpen bij het vinden van de ideale schoolvakantie.

Kies voor gemak, plezier en onvergetelijke momenten tijdens de schoolvakanties. Ontdek ons aanbod en boek vandaag nog uw volgende gezinsavontuur tijdens de schoolvakantie met de Jong Intra Vakanties.

Ontdek Onvergetelijke Schoolvakanties met de Jong Intra Vakanties

 • Voorjaarsvakantie

  De winter loopt op zijn eind en de lente hangt in de lucht, wat de perfecte gelegenheid biedt om even op te laden en te genieten van de vernieuwende energie.

  Voorjaar Rome
 • Meivakantie

  De dagen worden langer en de temperaturen beginnen langzaam te stijgen. Hoogtijd om er met het gezin op uit te gaan tijdens de meivakantie.

  Valencia - AdobeStock 61264524
 • Zomervakantie

  De zomervakantie is een langverwachte periode waarin de schooldeuren sluiten en de warme zonnestralen uitnodigen tot avontuur en ontspanning.

 • Herfstvakantie

  De herfstvakantie is een tijd van kleurrijke transformatie in de natuur, en biedt gezinnen de gelegenheid om te ontsnappen aan het alledaagse.

  Rome herfst - AdobeStock 228168701
 • Kerstvakantie

  Ervaar een betoverende sfeer uit op de mooiste bestemmingen in de kerstperiode. De kerstvakantie brengt warmte en gezelligheid tijdens de koude winterdagen.

  Kerst Londen