Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Top bestemmingen
Ontdek de mooiste en leukste plekken
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
Juni 2022
Juli 2022
Augustus 2022
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Bij kamperen in Kroatie ervaart u de vrijheid van echt kamperen. Op de meeste campings is er veel animatie, maar de ligging van de en het comfort van uw stacaravan of bungalowtent geeft u het ultieme gevoel van 'er even uit zijn'!

Onze adviseurs

Kroatië is een schitterend land om te kamperen. Vaak hebben de campings mooie waterparken en bijna overal is de helder blauwe zee nabij. Zelfs mensen die nog nooit eerder gekampeerd hebben, willen meestal niets anders meer na een heerlijke vakantie onder de volop schijnende Kroatische zon!

20120604_DeJongIntraVakanties_619-bewerkt
Ronald Zonvakanties specialist

Populaire bestemmingen

Istrië en Dalmatië

Kamperen in Kroatië is in eerste instantie voor veel mensen kamperen in Istrië. Deze streek heeft vele campings, veelal schitterend gelegen op een van de vele schiereilandjes. De zee is dus altijd nabij. En heeft u even geen zin in de zee, dan duikt u lekker een zwembad in of doet u mee aan de activiteiten die vaak volop georganiseerd worden.

Maar ook buiten de camping is er veel te zien. Istrië heeft diverse leuke plaatsjes waar cultuur, historie en culinair genieten hand in hand gaan. Umag, Pula, Novigrad en Rovinj zijn daar slechts een paar voorbeelden van.

Wilt u wel een vakantie kamperen Kroatië boeken, maar wilt u eens wat anders proberen? Ook in het zuidelijker gelegen Dalmatië hebben wij diverse campings met uitstekende stacaravans of bungalowtenten. De plaatsen Zaton/Zadar en Sibenik zijn bovendien hele leuke plaatsen. Van daaruit kunt bovendien een dagtocht maken naar bijvoorbeeld Split of één van de Nationale Parken die Kroatië rijk is.

En wist u dat een vakantie kamperen Kroatië ook ideaal is voor de fietsliefhebber? De lokale overheid is druk bezig de infrastructuur dusdanig te regelen zodat de fietsliefhebbers steeds meer en comfortabeler kan fietsen!

Vindt u verzorgd kamperen leuk? Kijk dan eens naar ons aanbod glamping Kroatië.  

Voorafgaande uw vakantie kamperen Kroatië is het wellicht leuk om wat meer van het land te zien. Met onze individuele rondreizen Kroatië bezoekt u de hoogtepunten van de door u gekozen streek!

Bent u voor deze zomervakantie nog op zoek naar een last-minute op een leuke camping? Neem dan hier eens een kijkje en boek snel uw campingvakantie:

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 15 vakanties

Ervaringen

Mevr. van der Laar De eerste keer kamperen, al was het in een stacaravan, is ons uitstekend bevallen. Volgend jaar zeker weer, maar dan waarschijnlijk naar Italië!
Lees meer Lees minder
Fam. Franssen Het was de lange autorit naar Zaton Holiday Resort dubbel en dwars waard. Geweldige camping, lekker weer en enorm genoten!
Lees meer Lees minder
Fam. de Rijck Heerlijke vakantie gehad. De kinderen de hele dag in het zwembad of bij de kidsclub, terwjl wij onze accu's weer aan het opladen waren!
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Drie kinderen op strand
  Drie kinderen op strand
 • Excellent caravan
  Excellent caravan
 • 2704 accomodation solaris camping resort(CMYK)
  2704 accomodation solaris camping resort(CMYK)

Populaire vakanties in Campings

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 15 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!