Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Autovakanties
Goed voorbereid op vakantie

Een autovakantie Ierland, dat is reizen door prachtige natuur en langs historische bezienswaardigheden. Gun uzelf een aantal dagen op dit mooie, groene eiland en ontmoet de vriendelijke en gastvrije Ieren.

Ierland is een klein eiland, dus in relatief korte tijd kunt u al veel zien en ontdekken. Gezellige steden en uitgestrekte landschappen zorgen voor voldoende afwisseling tijdens al onze autovakanties Ierland. Of lees meer over onze mooie autorondreizen door Ierland.

Onze adviseurs

Om u van de mooiste autovakanties te voorzien, reis ik regelmatig naar Ierland. Zodra ik voet aan de grond zet, bekruipt me het heerlijke eilandgevoel. De Jong Intra Vakanties heeft een jarenlange expertise op het gebied van autovakanties naar Ierland.

Astrid
Astrid Groot-Brittannië & Ierland expert

Voor wie is Autovakanties geschikt?

Autovakantie Ierland

Overzicht van diverse soorten autovakanties naar Ierland: bv autorondreizen, vakantiewoningen.

Autorondreizen

Beschrijving van aanbod autorondreizen

 +

Korte tekst over fly drives

van Bed & Breakfast tot Manor House

Beschrijving B&B en Manor

Populaire bestemmingen in Autovakanties

Ga mee in het ritme

Kom naar Ierland en laat u tijdens uw autovakantie betoveren door het landschap, de mensen en de leukste dorpjes en steden.

Ierland wordt het 'Land van veertig tinten groen' genoemd. In werkelijkheid zullen het er veel meer zijn, want de warme golfstroom zorgt voor een rijke vegetatie. Vooral in het zuidwesten zijn groene landschappen met glooiende heuvels te vinden. The Burren en Connemara daarentegen zijn weer wat woester van aard. De kust is soms ruig, met steile kliffen en soms juist paradijselijk, met langgerekte witte zandstranden. De meeste bezoekers ontdekken eerst de westkust en daarna pas het binnenland of de oostkust.

De Ieren staan overal ter wereld bekend om hun gastvrijheid. Ervaar het zelf en overnacht eens bij de Ieren thuis, in een Bed & Breakfast. Het eiland is er vol van. Tijdens uw verblijf wordt u in de watten gelegd en ontvangt u van uw uw gastvrouw of gastheer de meest interessante tips voor uitstapjes in de omgeving. Zo zag u Ierland nog niet eerder!

De magie van de de traditionele Ierse muziek is springlevend en overal in de pubs en op straat te horen. De melodieën krijgen alle voeten van de vloer. Vergeet even de alledaagse zorgen en laat u meeslepen in het tempo en het ritme van viool, gitaar en fluit.

Uw autovakantie naar Ierland boekt u natuurlijk bij de Jong Intra Vakanties. Als Ierland specialist bieden we u een ruime keuze aan (luxe) vakantiewoningen, Bed & Breakfasts en de charmante 'Manor House' hotels. Tevens hebben we een compleet aanbod rondreizen Ierland waarbij de hotels en de route van te voren zijn vastgelegd. Onderweg geniet u van de verlaten landschappen, de bedrijvige vissersdorpjes en de historische overblijfselen. U sluit de dag af met een bezoek aan de gezellige, lokale pub met een Guinness en traditionele Ierse muziek en dans en maakt zich op voor weer een bijzondere dag.

Uiteraard reserveren we voorafgaand of aan het einde van uw autovakantie ook een ferry-overtocht. Wilt u liever tijd besparen, dan kunt u kiezen voor een fly-drive Ierland, waarbij vlucht en huurauto inbegrepen zijn. U leest het, uw autovakantie Ierland is van begin tot einde bij ons in vertrouwde handen!

Kijk ook eens bij ons aanbod:

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 14 vakanties in Autovakanties

Vervoer

Vervoer naar Ierland

Info over route + info ferry's

 Alternatief: vlucht + huurauto

Ervaringen

Piet en Henny van Baalen, Zutphen Wat een heerlijk land om vakantie te vieren. Wat ons het meeste opviel, is dat de Ieren zo gastvrij en vriendelijk zijn. We gaan zeker terug!
Lees meer Lees minder
Fam. van Weelen, Doetinchem De Bed & Breakfast adressen waren stuk voor stuk pareltjes om in te verblijven. We raden iedereen aan om hier te overnachten.
Lees meer Lees minder

Autovakanties in beeld

 • Cliffs of Moher
  Cliffs of Moher
 • O'Neills Pub
  O'Neills Pub
 • Killarney - Muckross House
  Killarney - Muckross House

Populaire vakanties in Autovakanties

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 14 vakanties in Autovakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!