Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Jutland
Goed voorbereid op vakantie

Autovakanties Jutland bieden het hele gezin volop plezier. Denemarken ligt op relatief korte afstand van Nederland en op het schiereiland Jutland liggen veel bezienswaardigheden dicht bij elkaar. Boek hier enkele dagen in een hotel of vakantiepark en u heeft alle ingrediënten voor een heerlijke autovakantie Jutland.

Onze adviseurs

Mijn tip voor Jutland is Legoland Billund. Gegarandeerd een dag vol plezier met het hele gezin. Naast de bekende gebouwen die van Legosteentjes zijn gemaakt (en waar het park mee ontstaan is), zijn er talloze attracties bijgekomen in de afgelopen jaren. Het park is in thema's ingedeeld dus voor liefhebbers van Vikingen, Piraten, Stripfiguren of Cowboys zijn er ruim voldoende activiteiten. En natuurlijk een leuk souvenir mee naar huis aan het einde van de vakantie!

Heleen
Heleen Scandinavië expert
20120604_DeJongIntraVakanties_573-bewerkt
Ina Duitsland expert

Populaire bestemmingen in Jutland

Ga op bezoek bij de Vikingen

Uw autovakantie Jutland brengt u naar het grote schiereiland van Denemarken en grenst in het zuiden aan Duitsland. Meteen in het zuiden ligt het leuke middeleeuwse stadje Ribe, waar veel herinneringen aan de Vikingen terug te vinden zijn. Het centrum is autovrij en het hele stadje ademt een gezellige sfeer uit. Andere steden zijn bijvoorbeeld Kolding met het Koldinghus Kasteel, en Aarhus met Den Gamle By, een openluchtmuseum midden in de stad. Centraal in Jutland ligt het wereldberoemde attractiepark Legoland Billund. Hier is volop vertier voor jong en oud. Tijdens een autovakantie Jutland mag een bezoek aan Legoland dan ook zeker niet ontbreken. Naast Miniland, waar vele bezienswaardigheden met duizenden Legosteentjes zijn nagebouwd, zijn er in de afgelopen jaren diverse (thema) attracties bij gekomen.

Langs de kust treft u vele uitgestrekte en kindvriendelijke zandstranden waar u heerlijk kunt zonnebaden, watersporten, vliegeren of zandkastelen kunt bouwen. Denemarken staat bekend om haar goede strandleven en op een mooie zomerse dag heeft u eigenlijk niets meer nodig.

Voor meer en andere autovakanties adviseren wij u om eens te kijken bij ons aanbod autovakantie Denemarken. 

Wilt u veel van het land zien en steeds kort in iedere plaats verblijven, denkt u dan eens aan een autorondreis Denemarken

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 6 vakanties in Jutland

Ervaringen

Annemarie Steeghouwer - Drenthe We hebben een fantastische vakantie gehad in Jutland. De kinderen vonden Legoland natuurlijk geweldig, en dat is het ook. Moet je gewoon een keer gedaan en gezien hebben.
Lees meer Lees minder
Hans en Gertrude Romme, Nijmegen Deze vakantie heeft ons verrast in alle opzichten, goed weer, volop strand, lekker eten en ontspannend. En het is er lekker rustig.
Lees meer Lees minder
Familie Versteeg, Leeuwarden Lekker rustig en veel ruimte. Denen zijn zeer gastvrij en we hebben dan ook iedere dag genoten! Bedankt voor een fijne vakantie!
Lees meer Lees minder

Jutland in beeld

 • Lammetjes in de wei
  Lammetjes in de wei
 • Vliegeren in de duinen
  Vliegeren in de duinen
 • Herregard Noord Jutland
  Herregard Noord Jutland
 • Limfjord Museum
  Limfjord Museum

Populaire vakanties in Jutland

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 6 vakanties in Jutland
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!