Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Lees alles over Salla
Goed voorbereid op vakantie

In het zuidoostelijke deel van Fins Lapland ligt de wintersportplaats Salla. Tijdens uw wintersport Salla zult u de gemoedelijke sfeer en het persoonlijke contact met de lokale bevolking ervaren en bemerken hoe rust, ruimte en stilte samengaan. Mede door het aanbod van unieke winteractiviteiten wordt uw wintersport Salla wel heel bijzonder en onvergetelijk.

Onze adviseurs

Salla is gemoedelijk maar vooral de ligging in 'the middle of nowhere' sprak me aan. De sneeuwscootersafari was onvergetelijk. Salla ligt redelijk dichtbij de Russische grens. We hadden helder weer en konden ver kijken. Een bijzondere ervaring. Zoals ook in andere Finse plaatsen is in Salla de laatste jaren ook aardig wat bijgebouwd. Toch blijft het kleinschalig, dus ideaal voor degenen die toch wat rust zoeken.

Heleen
Heleen Scandinavië expert

Ervaringen

Fam. van Vuuren, Apeldoorn We twijfelden tussen Salla of Iso Syöte, maar we zijn blij dat we voor Salla hebben gekozen. Wat een pracht bestemming. In alle opzichten een topvakantie!
Lees meer Lees minder
Jacqueline Voorn, Deventer We zijn afgelopen december met ons gezin in Salla geweest. Fijn dat de vlucht rechtstreeks was. Alles was goed geregeld. De tocht met husky's was wel het hoogtepunt van onze vakantie.
Lees meer Lees minder
Wouter en Marleen, Hoogeveen We hebben een heerlijke vakantie gehad in Salla. Ons huisje was supergroot en luxe. Salla zelf is maar een klein dorpje maar alles klopte. Je kunt er skiën maar we hebben vooral excursies gemaakt. Op de sneeuwscooter en met husky's. Als je nog twijfelt, niet doen en gewoon gaan!
Lees meer Lees minder

Salla in beeld

 • shutterstock_102505583
  shutterstock_102505583
 • Fins lapland Robert Smith
  Fins lapland Robert Smith
 • shutterstock_70990540
  shutterstock_70990540
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!