Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Lees alles over Iso Syote
Goed voorbereid op vakantie

Uw wintersport Iso Syöte ligt letterlijk op een toplocatie, boven op een skiheuvel en vanwaar u uitkijkt over de uitgestrekte bossen en bevroren meren van het zuidelijk deel van Fins Lapland. Dit maakt dat uw wintersport Iso Syöte een prima bestemming is om te skiën in combinatie met andere typische winteractiviteiten.

Onze adviseurs

Tijdens mijn bezoek aan Iso Syöte vielen me twee dingen op: de enorme hoeveelheid sneeuw en het prachtige uitzicht vanaf de berg, met de pastelkleuren aan de hemel. Iso Syöte is perfect voor diegenen die skiën willen combineren met de winterse activiteiten als sneeuwscooteren, sneeuwschoenwandelen en het maken van een huskysafari. Een prima bestemming, die ook geschikt is voor gezinnen met (oudere) kinderen.
Heleen
Heleen Scandinavië expert

Ervaringen

John en Helmy Vos - Noord Brabant Voor een avontuurlijke wintersportvakantie is dit een super bestemming. Wij hebben natuurlijk de sneeuwscootersafari gedaan, de Noordelichtsafari en de overnachting in de iglo. Hele bijzondere ervaringen allemaal. Het kost wat maar dan krijgt je ook wat.
Lees meer Lees minder
Erwin en Susanne de Mooij We hebben inderdaad de skiës wel onder gebonden om even het gevoel te krijgen. Maar er zijn zoveel winter activiteiten te doen hier, dat je eigenlijk niet kunt kiezen. Want waarschijnlijk komt het er niet zo snel meer van. Wij hebben genoten en hadden eigenlijk tijd kort kort. Prachtige vakantie gehad.
Lees meer Lees minder

Iso Syote in beeld

 • Huskysafari
  Huskysafari
 • Sneeuwscootersafari
  Sneeuwscootersafari
 • Uitzicht
  Uitzicht
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!