Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Autovakantie Vorarlberg

Onbeperkt genieten

Lees alles over Vorarlberg

Vind de ideale vakantie
In slechts enkele stappen vindt u de vakantie die het best bij u past

Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Top bestemmingen
Ontdek de mooiste en leukste plekken
Vind uw ideale vakantie
Direct naar het aanbod
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
Juni 2019
Juli 2019
Augustus 2019
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Vorarlberg
Goed voorbereid op vakantie

Het Ländle, zoals de Vorarlberger liefkozend zijn landje noemt, is de kleinste provincie van Oostenrijk. De hoofdstad is Bregenz aan de bekende Bodensee. Het Bregenzerwald vormt het achterland, een zeer afwisselend gebied met bos, prachtige alpenweides en gezellige dorpjes.

Onze adviseurs

In de zomer van 2017 was ik zelf met mijn gezin op vakantie in Vorarlberg. In één woord fantastisch! Het landschap is ruig en de regio is nog redelijk rustig. De natuur van het Groß Walsertal is adembenemend en de leuke attracties voor gezinnen met kinderen zijn talrijk. Een aanrader met jonge kinderen: Mountain Beach in Gaschrun in het Montafondal - een geweldig 'natuurlijk' zwembad met ieder uur een bijzondere belevenis. Wat dat is? Ontdek het zelf! 

De bereikbaarheid van Vorarlberg is bovendien erg goed. Vanaf Utrecht is het ca. acht uurtjes rijden.

Robert
Robert Wintersport specialist
20120604_DeJongIntraVakanties_619-bewerkt
Ronald Spanje & Portugal expert

Populaire bestemmingen in Vorarlberg

Geen massatoerisme

Op slechts acht uurtjes rijden ligt de charmante deelstaat Vorarlberg in het westelijkste puntje van Oostenrijk. Tijdens een autovakantie Vorarlberg zal het u opvallen dat de regio geen massatoerisme kent.  De natuur heeft hier de overhand. Er zijn prachtige wandelgebieden en schitterende fietstochten uitgezet.

Rijdt u tijdens uw autovakantie Vorarlberg ook vooral over de Käsettrasse. Deze route voert langs de beste kaasmakers van de provincie.

In het Noord-Westen van de provincie vindt u de prachtige Bodensee die in totaal drie landen met elkaar verbindt. Beroemd zijn de Bregenzer Festspiele die jaarlijks op het grote podium, in het meer aan de boulevard van Bregenz, plaats vinden. Tijdens uw autovakantie Vorarlberg is dit festival zeker een bezoek waard.

Op de Bodensee kan men zeilen, surfen en waterskiën. De nieuwe Alpin-Coaster-Bahn, de rodelbaan, in Tschagguns-Vandans is voor iedereen die meer actie wil, zeker een aanrader.

In het Bregenzerwald krijgt u bij een verblijf van tenminste drie nachten de Bregenzerwald Card van uw accommodatie gratis. Met deze kaart heeft u diverse kortingen op verschillende actviteiten en kunt u gratis gebruik maken van verschilllende bergliften. Ideaal dus voor uw autovakantie Vorarlberg!

Misschien dat u het liever nog hoger op wil zoeken, dan is een autovakantie Tiroleen heel mooi alternatief. Voor al onze bestemmingen in Oostenrijk bekijkt u autovakantie Oostenrijk.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 6 vakanties in Vorarlberg

Ervaringen

Familie Jansz Wij plannen al jaren een autovakantie naar Oostenrijk. Onze voorkeur blijft uitgaan naar Vorarlberg. We raken hier niet uitgekeken, en zullen hier de komende jaren opnieuw onze vakantie doorbrengen.
Lees meer Lees minder
Familie Knaapjes Als echte wandelliefhebbers keren wij iedere zomer weer terug naar Vorarlberg, er is nog zoveel onontdekt. Heerlijke wandelingen, prachtige vergezichten. En, als we een dagje niet omhoog willen, gaan we naar de Bodensee. Een vaartochtje naar het bloemeneiland is meer dan de moeite waard.
Lees meer Lees minder

Vorarlberg in beeld

 • Video Vorarlberg
  Video Vorarlberg
 • Bloemen in een dal
  Bloemen in een dal
 • Wandern_3
  Wandern_3
 • Gruppe vor Hütte01
  Gruppe vor Hütte01

Populaire vakanties in Vorarlberg

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 6 vakanties in Vorarlberg
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!