Stedentrip-Oostenrijk

Stedentrip Oostenrijk

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Melanie & Demi, Stedentrip specialisten | de Jong Intra Vakanties

Een individuele stedentrip of een georganiseerde excursiereis, waarbij alles al voor je geregeld is? Bij de Jong Intra Vakanties kan het allebei. Zo bieden wij voor ieder wat wils.

Melanie & Demi

Stedentrip specialisten

Oostenrijk is niet alleen bestemd voor een wintersport vakantie. Een stedentrip Oostenrijk is ook hartstikke leuk. Klassieke muziek, wijn en wandelen staan hier centraal.

Stedentrip bestemmingen in Oostenrijk

Onze aanbevelingen voor een stedentrip Oostenrijk

 • Parkhotel Schönbrunn

  1. Oostenrijk
  2. Stedentrips Oostenrijk
  3. Wenen
  Buitenkant
  v.a. 178 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

 • Hotel SIMM's

  1. Oostenrijk
  2. Stedentrips Oostenrijk
  3. Wenen
  Kamer
  v.a. 212 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.


Goed voorbereid op stedentrip naar Oostenrijk

Een stedentrip Oostenrijk boek je gemakkelijk bij de Jong Intra Vakanties. Wat dacht je van een stedentrip Wenen? Er is genoeg te bezichtigen in deze prachtige en relaxte stad, Ook kun je hier heerlijk wandelen. Lees verder of bekijk ons aanbod.


Populaire bestemmingen

Wenen

Of je nu met je geliefde, met vrienden of met de kids naar Wenen gaat. Een stedentrip Wenen is leuk voor iedereen. Er is genoeg cultuur, natuur en vertier te ontdekken. Ook de foodies onder ons kunnen hun hart ophalen in deze stad. Het lokale eten is heerlijk. Een van de beste schnitzelzaken van Wenen is Figlmüller. Ze zijn zo populair, dat ze twee restaurants vlak bij elkaar hebben.


Magazine Citytrips

Of je nu op zoek bent naar een culturele stedentrip naar Rome of Wenen of een gezellige stedentrip met het gezin naar Londen, Parijs of Valencia, wij kennen alle steden en delen die kennis graag met je. Dit magazine bevat inspiratie en informatie over 41 steden die we aanbieden, wat zijn de must sees, waar liggen welke hotels en hoe kun je meteen een fiets huren of entreekaarten regelen. Lees het in dit magazine met daarin niet alleen steden binnen Europa maar ook New York en Las Vegas.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine Citytrips klein