Intro
Lees alles over Bonaire
Goed voorbereid op vakantie

Divers Paradise, als het vliegtuig de daling inzet naar Flamingo Airport lacht Bonaire u al toe, het Caribische eiland heeft namelijk de vorm van een boemerang en dat tekent zich prachtig af tegen het azuurblauwe oceaanwater. In de knik van de boemerang bevindt zich op 800 meter vanaf de kust Klein Bonaire; een fraai onbewoond rif eilandje met een oppervlakte van slechts 6 km2. Bonaire (Papiaments: Boneiru) ligt in het zuidelijk Caribisch gebied en behoort samen met Aruba en Curaçao tot de zogenaamde ABC-eilanden. Het Caribische eiland kenmerkt zich door haar serene rust en ongerepte natuur. Alle zee rondom Bonaire en Klein Bonaire is beschermd natuurgebied.

Bonaire staat te boek als een topbestemming voor  sportduikers en snorkelaars, maar ook voor niet-duikers en eco-toeristen zijn er aan wal legio mogelijkheden. Op Bonaire is het veel rustiger en overzichtelijker dan bijvoorbeeld op Aruba of Curaçao. Wist u dat Bonaire ook een aantal hagelwitte zandstranden heeft? Het zijn er niet zo veel als op Aruba maar de stranden van Klein Bonaire en Sorobon Beach zijn werkelijk prachtig.

Onze adviseurs

Bonaire doet zijn bijnaam van 'Divers Paradise' eer aan: de zee is hier prachtig en de onderwaterwereld werkelijk spectaculair! Iedere duikliefhebber moet eens in zijn leven op Bonaire geweest zijn.

Barbara van Eck
Barbara Verre reizen specialist
Mariëlle
Mariëlle Verre reizen specialist
Wilfried Canada kano
Wilfried Verre reizen specialist

Bonaire volgens de Jong Intra Vakanties

Aanraders van de Jong Intra Vakanties

Onze tips voor een heerlijk vakantie op Bonaire? We zetten ze voor u op een rijtje!

Wij hebben 3 tips samengesteld!

Klein-Bonaire

Duiken bij Bonaire

Het eilandje Klein-Bonaire is gezegend met een hagelwit zandstrand. Op dit strand is het nooit druk en u kunt er fantastisch snorkelen.


Beklim de Brandaris op Bonaire

Restaurant
In het Washington Slagbaai Nationaal Park zijn uitstekende wandelmogelijkheden. Beklim zeker de hoogste berg van het eiland (Brandaris, 241 meter hoog) gelegen in het park, want u wordt dan getrakteerd op prachtige vergezichten.

Surfdudes opgelet!

Surfing Bonaire
Bent u een windsurfer? Dan moet u echt een keer naar Sorobon Breach! Het is één van de mooiste surflocatie die wij ooit gezien hebben.

Huur een auto en verken het eiland!

Vrijheid om te gaan en staan waar u wilt? Dan kiest u natuurlijk voor zorgeloos reizen met de huurauto.

De Jong Intra Vakanties werkt samen met Sunny Cars voor de beste huurauto's.

Dit zijn de voordelen:


 • Zorgeloos op weg:alle verzekeringen inbegrepen
 • Flexservice altijd inclusief:tot 1 dag voor vertrek kosteloos wijzigen of annuleren van de huurauto
 • All-inclusive autohuur:geen eigen risico
 • Eenvoudig reserveren:heldere prijs en geen onverwachte kosten ter plaatse
 • Rent a smile:zonnige service voor, tijdens en na uw vakantie

Strand

Maatwerk en Island Hopping

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde individuele reizen samen, van autorondreizen met of zonder privéchauffeur tot groepsrondreizen en individuele strandvakanties. Onze persoonlijke ervaringen met deze reizen en bestemmingen vormen de basis voor onze maatwerkreizen naar vele prachtige landen.

 

 

Island Hopping Antillen

Combineer Aruba, Bonaire en Curacao of maak een combinatie van 2 eilanden tijden een Island Hopping vakantie naar de Antillen. Er zijn vele combinaties mogelijk en wij geven u graag advies.

Contact met een maatwerkspecialist

Interesse in een maatwerkofferte voor Bonaire of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw maatwerkreis naar Bonaire? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis naar Bonaire? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Stel uw eigen reis samen

 

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 2 vakanties in Bonaire

De reis naar Bonaire

Vervoer naar Bonaire

Uw strandvakantie naar Bonaire is inclusief een comfortabele vlucht per KLM met zeer soepele voorwaarden: de KLM staat gratis annuleren of omboeken toe tot en met vertrek 31 december 2021. De datum van boeken is niet van belang.


Vervoer op Bonaire

Let op: de transfer van luchthaven naar accommodatie is niet inbegrepen. Deze dient u naar wens bij te boeken tijdens het boekingsproces. U kunt er ook voor kiezen alleen een accommodatie te boeken en op eigen gelegenheid naar uw accommodatie op Bonaire af te reizen voor een heerlijke strandvakantie.

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een vakantie Bonaire wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

 • Jarenlange ervaring in verre vakanties                                                                                                                                                           

 • Vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen            

 • De beste strandvakanties naar de Antillen                            

 • Gewoon perfect geregeld

Bonaire in beeld

 • Bonaire
  Bonaire
 • Surfing Bonaire
  Surfing Bonaire
 • Duiken bij Bonaire
  Duiken bij Bonaire
 • Strand
  Strand
 • Strand
  Strand

Populaire vakanties in Bonaire

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 2 vakanties in Bonaire
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon perfect geregeld