Zonvakanties | de Jong Intra Vakanties

Last minute zonvakantie

Spontaan behoefte aan de zon? De meesten hebben daar wel eens last van. Voor het boeken van een zonvakantie is het nooit te laat. Vlak voor vertrek hebben wij namelijk nog een uitgebreid aanbod last minute vliegvakanties naar de zon.

Of je nu kiest voor een last minute zomervakantie of last minute besluit om te overwinteren in een van onze zonnige landen, er is voor ieder wat wils. Je boekt gemakkelijk een zonvakantie met het vliegtuig of met eigen vervoer. Ook voor een last minute all inclusive vakantie ben je bij ons aan het juiste adres. Gelukkig beschikken wij over een uitgebreid aanbod last minute zonvakanties, zodat je er spontaan op uit kunt. De ABC-eilanden, of dichterbij huis naar Griekenland, Spanje of Italië. Waar gaat jouw last minute zonvakantie naar toe?

Lees alles over Last minute zonvakantie

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Op last minute zonvakantie met de Jong Intra Vakanties

U bent op zoek naar een last minute vakantie en daar kunnen wij u zeker bij helpen. Tegen een zeer scherpe prijs bieden wij diverse last minutes aan naar prachtige bestemmingen. Bij de Jong Intra Vakanties vindt u last minute zonvakanties naar alle bestemmingen aan de Middellandse Zee. Bij ons vindt u de beste last minute deals naar o.a. Spanje, Portugal en Italië.

Ondanks de naam last minute betekent het niet dat u direct moet vertrekken. Onder last minute vakanties selecteren wij alle reizen die binnen ca. 6 weken voor vertrek geboekt zijn. Het grote voordeel van een last minute is dat u vaak tegen een extra scherpe prijs op vakantie kunt.

Bent u flexibel met uw vertrekdatum? Dan kunt u optimaal profiteren van onze last minute zonvakantie aanbiedingen!

Last minute zonvakantie | de Jong Intra Vakanties

Waarom een last minute vakantie van de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een last minute vakantie wil je optimaal genieten. De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van jouw last minute vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • De beste en meeste last minute vakanties

  • Last minute rondreizen: individueel en met een groep

  • Last minute vliegvakanties en autovakanties

  • Last minute naar je camping, hotel of appartement

  • Ook autorondreizen en fly drives last te minute te boeken

  • De Jong Intra Vakanties - dé last minute specialist