Weekendje weg - AdobeStock 502711141

Weekendje weg

Jenny

Behoefte aan een vakantie tussendoor? Een weekend of midweek weg is de manier om lekker te ontspannen met de kids of romantisch samen. Wat dacht u van een weekendje aan zee? Een weekend of midweek op een vakantiepark is ook aan te raden. Of kies bijvoorbeeld voor een stedentrip met de trein.

Jenny

Vakantieparken specialist

Er is genoeg keuze voor een weekendje weg, dus lees gerust verder over de mogelijkheden of bekijk direct ons aanbod.

Top 3 weekendjes weg


Een korte trip met de Jong Intra Vakanties

Een weekendje weg dichtbij huis

Een weekendje weg in Nederland, België of Duitsland is ideaal voor een korte vakantie. Doordat u minder ver hoeft te reizen en minder lang weg blijft is het een relatief goedkoop weekendje weg. Of u nu kiest voor een weekendje weg met het gezin of juist een romantisch weekendje weg, in Nederland, België en Duitsland hebben wij voor u een mooi aanbod aan hotels en vakantieparken geselecteerd.

Last minute weekendje weg

Spontaan erop uit? Ook kort voor vertrek beschikken wij nog over een ruim aanbod accommodaties voor een weekendje weg. Zo vindt u gemakkelijk een last minute weekendje weg en kan u direct onbezorgd genieten.

Een midweek op een vakantiepark

Een weekend te kort? Dan is een midweekje weg dé oplossing. Met name vakantieparken zijn populaire bestemmingen voor een midweek weg. Vakantieparken zijn veelal geliefd dankzij de knusse sfeer en vrijheid die u in een hotel minder ervaart. Gezellig met het gezin, fijn met vrienden of romantisch met een geliefde. Wie neemt u mee voor een midweekje weg op een vakantiepark?

Naar een vakantiepark met de Jong Intra Vakanties

Ons aanbod vakantieparken is vrij divers. Van welbekende Center Parcs tot luxe Dormio resorts. Lees meer op onze pagina over vakantieparken.

Een korte trip naar een attractiepark

De meeste attractieparken liggen niet om de hoek of zijn simpelweg te groot om in één dag volledig te ontdekken. Kies daarom voor een weekendje attractiepark. Ons aanbod bestaat uit diverse accommodaties vlakbij het attractiepark van uw keuze. Zo kunt u na een lange dag goed rusten en bent u 's ochtends na een heerlijk ontbijt al op tijd in het park.

Een weekendje Disneyland® Paris

Een weekendje Disneyland® Paris is uiterst populair bij onze klanten. Lees meer over Disneyland® Paris en bekijk de beste aanbiedingen op onze Disneyland® Paris pagina.

Een korte stedentrip

Ook een korte trip naar een stad behoort tot de mogelijkheden. Zo bent u vanuit Nederland in slechts een paar uur in Berlijn of Parijs. Beide steden beschikken over een zee aan bezienswaardigheden en andere bucketlist items. Altijd al eens deze steden willen bezoeken? Bekijk ons aanbod en plan direct uw korte stedentrip naar Parijs of Berlijn.

Berlijn

Vervoer voor een korte trip

Een korte trip met eigen auto

Het voordeel aan een weekendje weg dichtbij huis, is dat u gemakkelijk met uw eigen auto kan reizen. U rijd in uw eigen tempo de beste route naar uw bestemming en hoeft geen rekening te houden met hoeveel u meeneemt. Ter plekke heeft u ook de mogelijkheid om met de auto verschillende excursies te maken, wel zo leuk om de omgeving te ontdekken.

Met de auto geen optie? Ga met het openbaar vervoer! Veel van onze accommodaties zijn ook per trein en bus bereikbaar. Zo bespaart u op brandstofkosten en reist u verwantwoord.

Een korte trip met eigen auto - AdobeStock 316951717

Een stedentrip met de trein

De trein is een uiterst geschikt vervoersmiddel voor een korte stedentrip. Zo zijn Berlijn en Parijs al binnen enkele uren bereikbaar. De trein stopt in Berlijn op Berlijn Hbf. en in Parijs op Parijs G. du Nord. Een van de voordelen van de trein is dat uw vakantie direct start wanneer u de trein in stapt. Geen files of zorgen om de juiste route of parkeren, maar gewoon ontspannen.

Een stedentrip met de trein - AdobeStock 168795308