• 45 jaar ervaring
    Ruim 45 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
  • Altijd bereikbaar
    Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
  • Veilig op vakantie
    ANVR SGR SGRZ KTB Calamiteitenfonds

Fietsreizen

Nederland is een echt fietsland. En niet voor niets. Nederland kent talrijke fietsroutes over goede fietspaden en mooie wegen. Op de fiets ontdekt u Nederland op een nieuwe manier.

Bij de Jong Intra Vakanties vindt u een mooie selectie van individuele meerdaagse fietsvakanties door alle provincies. U vindt trektochten van 4 tot 8 dagen. Bij onze fietsrondreizen is het bagagevervoer inbegrepen en fietst u van hotel naar hotel. Soms overnacht u meerdere nachten in 1 hotel. U maakt dan vaak 1 of meerdere tochten in de directe omgeving van dit hotel.

De zwaarte van uw fietstocht is afhankelijk van de afstanden en het landschap. Dit wordt altijd bij uw reis aangegeven. Ook zijn er mogelijkheden om per dag een langere of juist een iets korte route te volgen. Zo bepaalt u zelf hoeveel kilometers u uiteindelijk aflegt tijdens uw fietsvakantie.

Bij veel reizen is het mogelijk een elektrische fiets of GPS te reserveren. Ook zijn er mogelijkheden om uw hond mee te nemen. U vindt de mogelijkheden hiervoor tijdens het boekingsproces.

U verblijft in goede hotels op locaties die perfect passen bij een fietsvakantie in Nederland. Uiteraard is gelegenheid uw fiets veilig te stallen.

Ontdek met de fietsvakanties van de Jong Intra Vakanties hoe mooi ons eigen Nederland is!