Fietsreizen hero

Fietsreizen

Heleen

Fiets op uw eigen tempo, maak onderweg een stop voor een kopje koffie op een terras en ervaar de vrijheid die een fietsvakantie u geeft. Op deze manier is een fietsvakantie voor iedereen een mooie combinatie van activiteit, ontspanning, cultuur en natuur!

Heleen

Fietsreizen expert

Ontdek de mooiste fietsgebieden in Nederland en Europa tijdens een actieve fietsvakantie. Individuele meerdaagse arrangementen inclusief bagagevervoer en uitgebreide fietsroutes. U vindt en boekt het natuurlijk bij de Jong Intra Vakanties!


Lees alles over Fietsreizen

Ontdek de mooiste fietsgebieden in Nederland en Europa tijdens een actieve fietsvakantie. Individuele meerdaagse fietsarrangementen inclusief bagagevervoer en uitgebreide fietsroutes of een ontspannen fietsbusreis in groepsverband per comfortabele touringcar mét een ervaren fietsbegeleider en vervoer van uw fiets.

Fiets op uw eigen tempo, maak onderweg een stop voor een kopje koffie op een terras en ervaar de vrijheid die een fietsvakantie u geeft. Op deze manier is een fietsvakantie voor iedereen een mooie combinatie van activiteit, ontspanning, cultuur en natuur!


Welke fietsreis gaat u ontdekken?

Individuele fietsvakanties

Nederland is een echt fietsland. En niet voor niets. Nederland kent talrijke fietsroutes over goede fietspaden en mooie wegen. Op de fiets ontdekt u Nederland op een nieuwe manier! Bij de Jong Intra Vakanties vindt u een selectie van meerdaagse fietsvakanties door alle provincies in eigen land. Maar ook voor een fietsvakantie naar diverse bestemmingen in Europa kunt u bij ons terecht.

U verblijft in goede hotels op locaties die prima passen bij de uitgestippelde fietsroutes. Bij onze fietsrondreizen fietst u van hotel naar hotel en is het bagagevervoer inbegrepen. Soms overnacht u meerdere nachten in 1 hotel. U maakt dan vaak 1 of meerdere tochten in de directe omgeving van dit hotel. Uiteraard is er gelegenheid uw fiets veilig te stallen.

De zwaarte van uw fietstocht is afhankelijk van de afstanden en het landschap. Dit wordt altijd bij de reis aangegeven. Ook zijn er mogelijkheden om per dag een langere of juist een iets kortere route te volgen. Zo bepaalt u zelf hoeveel kilometers u uiteindelijk aflegt tijdens uw fietsvakantie.

Bij de meeste reizen is het mogelijk een elektrische fiets of GPS te reserveren en bij sommige reizen is het zelfs mogelijk om uw hond mee te nemen. U vindt de mogelijkheden hiervoor tijdens het boekingsproces.

Ontdek met de fietsvakanties van de Jong Intra Vakanties de mooiste fietsgebieden dichtbij huis of wat verder weg!

Geen fietsreizen in 2024 en 2025

In 2024 en 2025 worden er door de Jong Intra Vakanties geen fietsreizen aangeboden. Mooie individuele vakanties waarbij u natuurlijk altijd uw eigen fiets kunt meenemen vindt u bij onze Autovakanties en Autorondreizen en fly drives.

Fietsbusreizen

Met een fietsbusreis reist u in groepsverband met een luxe comfort class touringcar. Vanaf het vertrek op onze wisselplaats zorgen wij voor het vervoer van uw eigen of uw gehuurde fiets. Fietsen op uw eigen fiets of op een huurfiets door de mooiste en meest geliefde fietsstreken van Europa.

U ontvangt een gedetailleerd fietsroutepakket inclusief GPS-tracks en naast de chauffeur is er gedurende de gehele reis een ervaren Nederlandssprekende fietsbegeleider aanwezig die u tijdens de fietstochten ter zijde staat. Elke dag kunt u kiezen of u met de fietsbegeleider mee fietst of gebruik maakt van het uitgebreide fietsroutepakket en de route individueel en in uw eigen tempo aflegt. Zo kunt u uw vakantie naar eigen wens invullen in combinatie met de gezelligheid van een groepsreis en de aandacht en zorg van een fietsbegeleider.

De fietsroutes starten vanuit het verblijfshotel of vanaf een nabijgelegen plaats waar u met de touringcar heen wordt gebracht. U hoeft alleen maar op de pedalen te staan en te genieten van de schitterende natuur.

Fiets op uw eigen tempo, maak onderweg een stop voor een kopje koffie op een terras en ervaar de vrijheid die een fietsvakantie u geeft!

Onze fietsbusreizen zijn inclusief:

  • Luxe comfort class touringcar met fietsaanhanger

  • Deskundige chauffeur tevens reisleider

  • Ervaren Nederlandstalige fietsbegeleider gedurende de hele reis

  • Uitgebreid fietsroutepakket incl. GPS-tracks

  • Gratis vervoer van uw eigen fiets vanaf de wisselplaats in Didam

  • Minimum deelname 25 personen, maximum deelname 40 personen

 Eigen fiets of huurfiets

U kunt kosteloos uw eigen fiets meenemen of bij ons een huurfiets boeken. De kosten voor het huren van een fiets met 24 versnellingen of een elektrische fiets staan bij de reizen vermeld. De gehuurde fiets wordt op onze wisselplaats in Zeddam afgeleverd.

 Fietsroutes

De fietsroutes zijn zorgvuldig door ons verkend en beschreven en bedoeld voor de recreatieve fietser. Met dag afstanden tussen de 26 en 54 kilometer heeft u gedurende de dag voldoende tijd om de omgeving te verkennen, een kop koffie op een terras te drinken of een museum te bezoeken. En als u een dag geen zin heeft om te fietsen of als het weer tegenzit, dan kunt u de route ook per touringcar afleggen. Op deze manier is een fietsbusreis voor iedereen een mooie combinatie van activiteit, cultuur en natuur!

Op dit moment bieden wij geen fietsreizen aan in groepsverband. Neem vooral een kijkje bij onze inviduele fietsreizen en neem contact met ons op indien u vragen heeft over de mogelijkheden van een fietsreis.

Geen fietsbusreizen in 2024 en 2025

In 2024 en 2025 worden er door de Jong Intra Vakanties geen fietsbusreizen aangeboden. Mooie vakanties waarbij u met een groep de mooiste bestemmingen ontdekt vindt u bij onze bus- en vlieg-busreizen.