Stedentrips Tsjechië

Stedentrip Tsjechië

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Melanie & Demi, Stedentrip specialisten | de Jong Intra Vakanties

Het is een prachtig land dat veel te bieden heeft aan de toerist. Praag is een pareltje met de historische bezienswaardigheden.

Melanie & Demi

Stedentrip specialist

Laag prijsniveau, gastvrijheid van de lokale bevolking, prachtige steden en heerlijk weer maken Tsjechië tot een waar vakantieland. Ga het zelf ervaren!

Stedentrip bestemmingen in Tsjechië

Onze aanbevelingen voor een Stedentrip Tsjechië

 • Hotel Páv

  1. Tsjechië
  2. Stedentrips Tsjechië
  3. Praag
  2-persoonskamer
  v.a. 187 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

 • Hotel Botanique

  1. Tsjechië
  2. Stedentrips Tsjechië
  3. Praag
  Receptie
  v.a. 227 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

 • Grandior Hotel Prague

  1. Tsjechië
  2. Stedentrips Tsjechië
  3. Praag
  Kamer
  v.a. 200 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

 • Hotel Atlantic

  1. Tsjechië
  2. Stedentrips Tsjechië
  3. Praag
  Voorzijde
  v.a. 174 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.


Goed voorbereid op stedentrip naar Praag

Tsjechië is een land dat niet op iedereen zijn vakantielijst staat vermeld. Dit is uitermate zonde. Het is een prachtig land dat veel te bieden heeft aan de toerist. Praag is een pareltje met de historische bezienswaardigheden. Met gemak kunt u een paar dagen rondslenteren is deze Gouden Stad. Ook andere delen van Tsjechië zijn een bezoek waard voor een vakantie of stedentrip. Diverse kastelen, wandelmogelijkheden en zwemmen bij het Lipnomeer behoren tot de mogelijkheden om te ondernemen.


Populaire bestemmingen

Praag

Praag is een ontzettend leuke en mooie stad om te bezoeken tijdens een stedentrip. De eyecatcher van de stad is uiteraard de ‘Karelsbrug’. Een brug die vol staat met historische beelden. De stad ademt een romantische sfeer uit wanneer u door het historische deel flaneert over de middeleeuwse straten. Praag wordt vaak ‘de Gouden stad’ genoemd vanwege de schoonheid die de stad biedt. Dat is zeker waar. De stad heeft vele noemenswaardige bezienswaardigheden die u absoluut zult gaan bezichtigen tijdens een citytrip. Na een stedentrip Praag, bent u zeker gecharmeerd van deze geweldige stad en wilt u meer zien van Tsjechië.


Magazine Citytrips

Of je nu op zoek bent naar een culturele stedentrip naar Rome of Wenen of een gezellige stedentrip met het gezin naar Londen, Parijs of Valencia, wij kennen alle steden en delen die kennis graag met je. Dit magazine bevat inspiratie en informatie over 41 steden die we aanbieden, wat zijn de must sees, waar liggen welke hotels en hoe kun je meteen een fiets huren of entreekaarten regelen. Lees het in dit magazine met daarin niet alleen steden binnen Europa maar ook New York en Las Vegas.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine Citytrips klein