Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Reizen naar een topbestemming
Direct naar het aanbod
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
Juli 2022
Augustus 2022
September 2022
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Kerstmarkten
Goed voorbereid op vakantie

Parijs, en de kerstmarkt Parijs 2022, maken tijdens de kerstperiode de naam als lichtstad meer dan ooit waar. Complete straten, waaronder de Champs-Élysées, zijn ware zeeën van licht en etalages en winkelinterieurs zijn veranderd in prachtige winterdecors! En dan is een bezoek aan de kerstmarkt Parijs dé plek om het jaar op een onvergetelijke manier af te sluiten!

Onze adviseurs

U mag Galeries LaFayette tijdens de wintermaanden echt niet missen. Alles is ingericht met fonkelende lichtjes en niet te vergeten de versierde 6 verdiepingen tellende kerstboom!

Populaire bestemmingen in Kerstmarkten

Kerstshoppen in Parijs

Wat is er nu romantischer dan de feestdagen beginnen met kerstshoppen op de kerstmarkt Parijs? Het kan bijna niet mooier: slenteren langs de prachtig versierde Avenue des Camps-Élysées, sfeervolle kerstdecors bewonderen in de etalages van onder meer Galeries Lafayette en kerstmarkten bezoeken in de wijken La Defensie en Montparnasse. Naast de feestelijk versierde warenhuizen zijn ook bekende highlights van Parijs omgetoverd tot een sprookjesachtig decor. De Eiffeltoren in kersttooi, de Notre-Dame en Arc de Triomphe: één groot feest van duizenden lichtjes.

De ultieme kerstbeleving vind je in Parijs en een bezoek aan de kerstmarkt Parijs is de ultieme start van uw kerst. Het zou jammer zijn als u aan het einde van de dag weer terug naar huis moet reizen. Graag brengen wij u ons aanbod voor een stedentrip Parijsonder uw aandacht. Wij regelen de door u gewenste accommodatie en eventueel vervoer, terwijl u alle tijd heeft om optimaal te genieten.

Reist u liever comfortabel per luxe touringcar? Dan vindt u hier onze busreizen Parijs. Ook voor een autovakantie Frankrijk bent u bij ons aan het goede adres.

Wat u ook niet mag missen is een bezoek aan attractiepark Disneyland® Parijs. Het kerstsprookje is pas compleet als u kennis hebt gemaakt met de vrolijke Disney® figuren en zelfs de Kerstman is aanwezig. Het absolute hoogtepunt is de indrukwekkende kerstparade, een happening die u niet snel zult vergeten.

 Bekijkt u ook eens de kerstmarkten in andere landen? Zo kunt u ook uitgebreid kerstshoppen op de kerstmarkt in Duitsland of België!

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 5 vakanties in Kerstmarkten

Ervaringen

Trudy Werkendam Tijdens de kerst zijn wij in Parijs geweest. Wij reisden per Thalys en sliepen in hotel Du Pre. Wat een heerlijk verblijf en ook een geweldige sfeer tijdens de kerstmaanden!
Lees meer Lees minder
Familie Litjens Tijdens kerst hebben wij een 3-daagse busreis Parijs gemaakt. Wat een leuke groep en fijne chauffeur! Veel geleerd en gezien van Parijs, volop in de kerstsferen.
Lees meer Lees minder

Kerstmarkten in beeld

 • Parijs kerst
  Parijs kerst
 • Kerstmarkt
  Kerstmarkt
 • Kerst
  Kerst

Populaire vakanties in Kerstmarkten

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 5 vakanties in Kerstmarkten
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!