Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Met de boot
Goed voorbereid op vakantie

Voor uw bootreis Londen kunt u uitstekend terecht bij de Jong Intra Vakanties. Ook kunt u vooraf aan uw bootreis Londen uw favoriete musical reserveren, een leuke fietstour, of een restaurant. Om optimaal te kunnen genieten van de stad tijdens een bootreis Londen kunt u een Oyster Card boeken, dé chipkaart voor al het openbaar vervoer.

Onze adviseurs

Met de boot naar  Londen is een heerlijke ervaring! Ontspannen reizen, dineren en overnachten aan boord om vervolgens uitgerust te kunnen genieten van Londen.

20190923_123515
Gitta Stedentrip specialist

Populaire bestemmingen in Met de boot

Onweerstaanbaar Londen

Voor de eerste of tiende keer, een bootreis naar Londen is altijd een belevenis. Bezichtig historische bouwwerken tijdens uw bootreis Londen zoals Westminster Abbey, St Paul’s Cathedral en de Tower of London. Ontdek gedurende uw citytrip de vele toeristische attracties met een leuke stadswandeling door een van de mooie parken die Londen rijk is. In het hectische Londen vormen parken als het Hyde Park en Regent’s Park een oase van rust. Shop till you drop tijdens uw stedentrip Londen in het wereldberoemde Harrods of in een van de gezellige winkelwijken zoals Covent Garden. ’s Avonds kunt u genieten van een wervelende show of musical in één van de vele theaters  in West End. Londen is hierdoor perfect voor een weekend weg of een langere stedentrip!

Op zoek naar een andere stad of een mooie autoreis? Bekijk ook eens onze stedentrip Parijs, stedentrip Berlijn of autovakanties Groot-Brittannië.

Ervaringen

Dhr Bax Complimenten hoe alles geregeld was. Reserveringen voor geboekte musical Jersey Boys en show Beefeater lagen keurig klaar. Informatie helder en duidelijk. Gewoon top geregeld door De Jong Intra.
Lees meer Lees minder
Davy van Houdt Afgelopen voorjaar zijn wij met de boot naar Londen geweest. Een leuke en voordelige manier om naar Londen te gaan! Wij hadden een treinkaartje van Harwich naar Londen waardoor je snel in de stad bent. Wij komt zeker terug!
Lees meer Lees minder

Met de boot in beeld

 • Video Met de boot
  Video Met de boot
 • Londen Tower Bridge
  Londen Tower Bridge
 • Londen
  Londen
 • Kinderbuffet Stena
  Kinderbuffet Stena

Vergelijkbaar

U kunt ook met de trein naar Londen. Of kies voor vliegen naar Londen.

 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!