Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Reizen naar een topbestemming
Direct naar het aanbod
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
Juni 2022
Juli 2022
Augustus 2022
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Kerstmarkten
Goed voorbereid op vakantie

De kerstmarkt Londen verrast ieder jaar weer haar bezoekers met een ultieme kerstsfeer. De prachtig gedecoreerde winkeletalages van Harrods en Selfridges zijn wereldberoemd en kerstshoppen kan hier eindeloos! Wie weet heeft u een ontmoeting met de Kerstman op de kerstmarkt Londen in 2022! Gezellig toch! En wist u dat u met de trein naar Londen kunt reizen? Heel gemakkelijk!

Onze adviseurs

Breng eens een bezoek aan Winter Wonderland in Hyde Park, een aanrader voor het hele gezin!

20190923_123515
Gitta Stedentrip specialist

Populaire bestemmingen in Kerstmarkten

Kerstshoppen Londen 2022? Amazing!

De kerstverlichting die u ziet tijdens de kerstmarkt Londen is ieder jaar weer een lust voor het oog. U loopt als het ware onder een dak van twinkellichtjes door. Daarnaast worden de straten, winkels en etalages allemaal uitgebreid versierd!

Al vanaf november vinden er diverse kerstactiviteiten plaats, bijvoorbeeld het Christmas Carol Sing Along is beroemd, maar ook de verschillende kerstmarkten met elk een ander thema. Maar ook in het fantastische Hyde Park kunt u terecht, Winter Wonderland heet u van harte welkom. Ook de London Eye niet te vergeten, wat een fantastisch uitzicht vanuit het gigantische reuzenrad over deze sfeervolle wereldstad. En u hoort daarboven de vrolijke klanken van de kerstmuziek die uit de straten omhoog klinkt. 

Om heerlijk te kunnen kerstshoppen is londen een bestemming die niet onder doet aan de kerstmarkten in Duitsland. De gezellige kerstmarkt, de vele winkels en het warenhuis Harolds geven vele mogelijkheden tot kerstshoppen. Daarnaast kunt u ook gewoon genieten wat de stad Londen te bieden heeft, de vele kraampjes en lekkernijen.

Een 1 daags bezoek aan Londen is eigenlijk te kort om optimaal te kunnen genieten van al het moois in deze bijzondere periode van het jaar. In dat geval kunnen wij u adviseren om ons aanbod voor een stedentrip London te bekijken. Om een hotel in Londen hoeft u zich geen zorgen te maken dat kunnen wij voor u organiseren. Dan kunt u misschien ook nog mee pakken "Boxing Day", de grote uitverkoop op 2e kerstdag. Of genieten van een wervelende show of musical in één van de vele theaters in West End.

Bekijk onze uitgebreide reismogelijkheden naar Londen en geniet voor en tijdens de kerstdagen van deze wereldstad.  Londen is uitstekend bereikbaar vanaf Nederland, u kunt per trein, bus, vliegtuig en ferry naar Londen reizen. Naast Londen zijn er ook leuke kerstmarkten om te kerstshoppen in Parijs en Berlijn. Bekijkt u ons aanbod kerstmarkt Parijsen kerstmarkt Berlijn.

Een bezoek aan Londen zou ook perfect passen in een autovakantie Groot Brittannië.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 3 vakanties in Kerstmarkten

Ervaringen

Coby Bakzijl Wij zijn in december naar Londen geweest, wat een feest om dit mee te maken! Al die lichtjes en gezelligheid een aanrader voor iedereen.
Lees meer Lees minder

Kerstmarkten in beeld

 • Londen Eye kerst
  Londen Eye kerst
 • Londen Harrods
  Londen Harrods
 • Hyde Park
  Hyde Park

Populaire vakanties in Kerstmarkten

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 3 vakanties in Kerstmarkten
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!