Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Vind uw ideale vakantie
Direct naar het aanbod
Speciaal geselecteerd
Ontdek onze unieke vakanties
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
April 2021
Mei 2021
Juni 2021
Intro
Lees alles over Londen
Goed voorbereid op vakantie

Een stedentrip Londen is altijd een belevenis. Ontdek gedurende uw citytrip de vele toeristische attracties en maak een stadswandeling door een van de mooie parken die Londen rijk is. Deze vormen een oase van rust!

Of je nu voor de eerste of tiende keer Londen bezoekt. Het is er altijd genieten! Voor alle leeftijden is er wel iets te beleven in Londen. De beroemde Tower Bridge en de Big Ben of mogen zeker niet ontbreken tijdens uw bezoek, net als de bekende winkelstraat Oxford Circus. Uiteraard zijn er naast deze bezienswaardigheden nog veel meer leuke dingen te doen en te bezoeken. Zoals de parken Hyde Park en Regent’s Park. Deze mogen zeker niet ontbreken tijdens uw citytrip Londen! Vergeet ook niet de historische bouwwerken Westminster Abbey, St Paul’s Cathedral en de Tower of London te bezichtigen.

Londen is voordelig en makkelijk te bereiken met de hogesnelheidstrein Eurostar, de boot vanuit Hoek van Holland of per vliegtuig vanaf diverse luchthavens. Lees meer over al onze vervoersmogelijkheden naar Londen voor uw perfecte stedentrip.

Blader hier door het Steden Magazine voor meer inspiratie en tips voor een stedentrip Londen en de andere steden!

Bekijk ons nieuwe magazine

Onze adviseurs

Zeker de moeite waard in Londen: een bezoek brengen aan de hoogste openbare tuin van Londen, Sky Garden! Vanaf hier heb je ook nog eens een fantastisch uitzicht over de stad. Maak online op de website van Sky Garden een reservering om deze tuin gratis te bezoeken!
20190923_123515
Gitta Stedentrip specialist

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 29 vakanties in Londen

Bezienswaardigheden in Londen

Buckingham Palace

Buckingham Palace

Het Koninklijk Paleis, de thuisbasis van het Britse Koningshuis met een oppervlakte van ca. 77.000 vierkante meter. Dagelijks zijn hier ruim 800 mensen werkzaam in de hofhouding. De bekendste bezienswaardigheid is hier de wisseling van de wacht.
Houses of Parlement

Houses of Parliament

Dit paleis is de zetel van het Parlement en herbergt het Lager- en Hogerhuis. Tevens bekend vanwege de Big Ben, de grote slagklok in de toren. Net als Westminster Abbey staan The Houses of Parliament op de werelderfgoedlijst van UNESCO.
Hyde park

Hyde Park

Een van de grootste parken van Londen, eigendom van de Britse Koninklijke familie. Regelmatig worden hier concerten en sportevenementen gehouden. De bekende Speakers' Corner ligt aan de Oostzijde van het park. Hier vinden iedere zondag toespraken door burgers plaats over uiteenlopende onderwerpen.
Kensington Palace

Kensington Palace

Dit paleis waar vele leden van de koninklijke familie gewoond hebben, is het voormalige huis van Lady Di. U kunt een bezoek brengen aan de mooi aangelegde tuinen en aan de 'State Apartments'. Hier vindt u o.a. vele schilderijen en bijzondere baljurken. Boek vooral al bij ons, samen met uw reservering naar Londen, een entreekaartje!
Piccadilly Circus

Piccadilly Circus

Samen met Trafalgar Square en Leicester Square één van de meeste bekende pleinen van Londen. In het midden staat de bekende fontein van de Griekse God Anteros. Het plein is tevens een belangrijk vervoersknooppunt.
Bezienswaardigheden in Londen

Populaire vakanties in Londen

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 29 vakanties in Londen
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Vliegen vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Brussel of Weeze
  • Uitgebreid hotelaanbod
  • Reserveer direct leuke excursies en musicals