Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Autovakanties
Goed voorbereid op vakantie

Tijdens een autovakantie Schotland rijdt u door een werkelijk betoverend landschap en ziet u veel in relatief korte tijd. We hebben betoverende autoroutes en plekjes voor u uitgezocht en samengebracht in een afwisselend aanbod. U hoeft niet meer verder te zoeken, u bent bij ons op het juiste adres.

Onze adviseurs

Mijn korte rondreis in Schotland was boven verwachting. Drymen bij het sprookjesachtige Loch Lomond, de hoofdstad Edinburgh, het gezellige Fort William waar je zo heerlijk actief bezig kunt zijn. Ik heb het er heel goed naar mijn zin gehad. Natuurlijk, we hebben wat regen gehad, maar voor mij staat Schotland bekend om de schitterende natuur, de ruigheid ervan en de mystiek die overal om je heen hangt. In één woord: magisch!

Astrid
Astrid Groot-Brittannië & Ierland expert

Populaire bestemmingen in Autovakanties

Schotland aan je voeten

Tijdens een autovakantie Schotland ontdekt u de mooiste routes, dorpjes en bezienswaardigheden en maakt u kennis met de vriendelijke Schotten. Schotland is een topbestemming voor diegenen die op zoek zijn naar geschiedenis en ruige natuur. Het landschap wordt gekenmerkt door imposante bergen, sprookjesachtige 'Lochs' en overal vindt u overblijfselen uit de (pre)historie: steencirkels, kastelen, ruïnes en 'cairns', die zich laten vergelijken met de Nederlandse hunebedden.

Om veel te zien in relatief korte tijd zijn autovakanties Schotland ideaal. U kunt overdag gaan en staan waar u maar wilt en 's avonds rijdt u weer verder of terug naar uw Bed & Breakfast, traditionele Inn of hotel. Voor gezinnen is een verblijf in een vakantiepark een goede optie. U verblijft een of meerdere nachten in uw vakantiewoning en maakt dagelijks de leukste uitstapjes.

Tijdens een autovakantie is een bezoek aan de hoofdstad een must. Uw stedentrip Edinburgh, de schatkamer van Schotland bestaat onder andere uit een bezoek aan het Edinburgh Castle, the Royal Mile en het Holyrood House.

Maar vergeet ook de vele eilanden niet. Er zijn er ca. 800, zowel bewoond als onbewoond. De Hebriden, Orkney's, Isle of Skye.. de tijd lijkt er te hebben stilgestaan en maakt dat u volledig tot rust komt.

O ja, u boekt weliswaar een autovakantie Schotland, maar laat u onderweg toch eens verleiden tot het proeven van het Schotse levenswater, zoals de Schotten hun whisky noemen. Langs de Whiskytrail vindt u de meeste distilleerderijen. Het is interessant om te zien hoe de nationale drank gemaakt wordt.

Boekt u liever een groepsreis met deskundige reisleiding? Dan hebben we ook een mooi aanbod busreizen Schotland.

Ervaringen

Mevr. Lucie ten Dolle uit Winterswijk Alle hotels en Bed & Breakfasts tijdens onze vakantie waren uitstekend, persoonlijk vonden wij de Bed & Breakfasts beter doordat de eigenaren alle tijd voor je hadden voor informatie over bezienswaardigheden, eetgelegenheden etc.
Lees meer Lees minder
  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld!