Stedentrips, Parijs, Seine en Eiffeltoren, Stedentrip Parijs | de Jong Intra Vakanties

Last minute stedentrip

Niets is leuker dan een spontane last minute stedentrip. Ook kort voor vertrek heeft de Jong Intra Vakanties de leukste stedenreizen in het aanbod. Maak je reis compleet door alvast tickets te boeken voor populaire musea of excursies. Ons uitgebreide aanbod rijkt van Amerika tot Zweden en van Parijs tot Marrakech. Je hebt de keuze uit vliegen vanaf diverse luchthavens, de trein of reizen met eigen vervoer. Waar gaat jouw last minute stedentrip naartoe?

Lees alles over Last minute stedentrip

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Op last minute stedentrip met de Jong Intra Vakanties

Last minute een mooie stedentrip boeken? Daar kunnen wij je zeker bij helpen. Boek de mooiste stedenreizen met vertrek binnen 4 weken. Tegen een goede prijs bieden wij diverse last minutes aan naar top steden als ValenciaRomeLondenBerlijn en Parijs.

Toe aan een keer wat anders? Reis naar het mooie Scandinavië en bezoek bijvoorbeeld Oslo, Stockholm, Helsinki of Kopenhagen. Dat wordt gegarandeerd genieten.

Maak je last minute stedentrip compleet door bij boeking direct diverse excursies, openbaar vervoerkaarten of een transfer bij te boeken. Ben je flexibel met je vertrekdatum? Dan kun je optimaal profiteren van onze last minute stedentrip aanbiedingen.

Stedentrip Londen

De voordelen van een last minute stedentrip

Toe aan een spontaan uitje of heb je onverwachts een paar dagen vrij? De leukste manier om je tijd te besteden is met een last minute stedentrip. Spontaan herinneringen maken is niet alleen het leukste om te doen, er zitten ook nog eens verschillende voordelen aan het boeken van een last minute stedentrip. Wij zetten ze graag voor je op een rijtje.

De weersvoorspellingen
Bij het boeken van een last minute stedentrip kun je alvast inspelen op het weer. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een zonbestemming of zoek je juist het winterse weer op? Omdat de vertrekdatum al dichtbij is, kun je het beste even de weersvoorspellingen bekijken en een last minute stedentrip boeken naar een stad met het gewenste weer.

Goede deals
Ja, het is echt zo. Bij het boeken van een last minute stedentrip kun je zomaar een goede deal tegenkomen. Hoe leuk is het om voor een goede prijs een spontaan weekend weg te gaan? Dat wilt toch iedereen. Door het verschil tussen vraag en aanbod kun je geluk hebben en voor een spotprijs er even tussenuit gaan.

Spontaniteit
Spontane herinneringen zijn vaak de leukste herinneringen. Tijdens een avondje uiteten met vrienden gooit opeens iemand het idee van een last minute stedentrip in de groep. Hoe leuk is dat. Allemaal een dag vrij vragen, een leuke stedentrip uitzoeken en het is tijd om de spullen te pakken. Deze ervaring zul je nooit meer vergeten.

Uiteraard het grootste voordeel....
Je hoeft niet lang te wachten. Nog maar een paar weken of nachten slapen en het is al zover. Dat is nog eens een goed vooruitzicht.

Waar gaat jouw last minute stedentrip naartoe?

Heb je zin in een zonnetje of ga je voor een last minute stedentrip dichtbij huis? Het fijne aan Europa is dat je binnen no-time op een toffe bestemming bent. Bij de Jong Intra Vakanties is er keuze genoeg.

Last minute stedentrip dichtbij huis

De toppers zoals Berlijn, Londen en Parijs zijn ideaal voor een last minute stedentrip. Stap op de trein naar Berlijn, vlieg naar één van de vele luchthavens in Londen of spring in de auto richting Parijs.

Stedentrip-Berlijn

Last minute stedentrip Oost-Europa

Oost-Europa ligt binnen handbereik. Na 2 uur vliegen ben je bijvoorbeeld al in Krakau of Budapest. Een leuke bijkomstigheid is dat deze steden ook relatief goedkoop zijn. Optimaal genieten voor een mooi bedrag. Waar gaat jouw last minute stedentrip naartoe?

Krakau

Last minute stedentrip naar de zon

Wordt er in Nederland slecht weer opgegeven en wil je hier even aan ontsnappen? Boek dan een heerlijke last minute stedentrip naar de zon. Italië, Spanje, Portugal zijn allemaal onwijs leuk.

Last minute stedentrip buiten Europa

Vind je het geen probleem om wat langer te vliegen voor een last minute stedentrip? Think out of the box en boek die last minute stedentrip naar bijvoorbeeld Dubai of Amerika. Wie weet sta je volgende maand wel naast de Burj Khalifa.

Blog Dubai

Last minute stedentrip naar het strand

Kun je wel wat zonnestralen gebruiken en heb je zin om een lekkere dag op het strand te liggen? Pak de zonnebrand uit de kast en boek die welverdiende last minute stedentrip.

Nice

Waarom een last minute vakantie van de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een last minute vakantie wil je optimaal genieten. De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van jouw last minute vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • De beste en meeste last minute vakanties

  • Last minute rondreizen: individueel en met een groep

  • Last minute vliegvakanties en autovakanties

  • Last minute naar je camping, hotel of appartement

  • Ook autorondreizen en fly drives last te minute te boeken

  • De Jong Intra Vakanties - dé last minute specialist