Autovakanties Italië | de Jong Intra Vakanties

Last minute autovakantie

Soms komt er spontaan een verlangen opzetten om even er tussenuit te gaan. Een autovakantie dichtbij huis is dan ideaal. Nederland en haar buurlanden hebben zoveel moois te bieden, waaronder bossen, bergen, steden en zee. Ongeacht of je kiest voor cultuur, natuur, actieve tochten of winkelen, het ligt allemaal binnen handbereik met je eigen auto.

De vakanties van de Jong Intra zijn ideaal voor een last minute weekendje weg. Boek gemakkelijk een last minute hotel overnachting met onze uitgebreide last minute hotel aanbiedingen. Ook vind je bij ons last minute vakantiepark en last minute bungalowpark vakanties. Nederland, Frankrijk, Duitsland, waar gaat jouw last minute autovakantie naar toe?

Lees alles over Last minute autovakantie

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Op last minute autovakantie met de Jong Intra Vakanties

Wij kunnen je helpen bij het vinden van de juiste last minute autovakantie. Tegen een zeer scherpe prijs bieden wij diverse last minutes aan naar prachtige bestemmingen. De Jong Intra Vakanties biedt last minute autovakanties naar bestemmingen dichtbij huis, maar ook verder weg. Bij ons vind je de beste last minute deals naar o.a. Nederland, Duitsland en Frankrijk, maar ook Italië en Spanje.

Ondanks de naam last minute betekent het niet dat je direct moet vertrekken. Onder last minute vakanties selecteren wij alle reizen die binnen ca. 6 weken voor vertrek geboekt zijn. Het grote voordeel van een last minute is dat je vaak tegen een extra scherpe prijs op vakantie kunt. Je hebt dus nog ruim de tijd om je auto vakantie-klaar te maken en om de ideale route uit te stippelen.

Ben je flexibel met je vertrekdatum? Dan kun je optimaal profiteren van onze last minute autovakantie aanbiedingen.

Autovakanties | de Jong Intra Vakanties

Waarom een last minute vakantie van de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een last minute vakantie wil je optimaal genieten. De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van jouw last minute vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • De beste en meeste last minute vakanties

  • Last minute rondreizen: individueel en met een groep

  • Last minute vliegvakanties en autovakanties

  • Last minute naar je camping, hotel of appartement

  • Ook autorondreizen en fly drives last te minute te boeken

  • De Jong Intra Vakanties - dé last minute specialist