Kerstreizen 2018 boekt u bij de beste reisorganisatie 2018!
Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Kerstreizen

Geen zin in uitputtende voorbereidingen op de kerstdagen, maar wilt u wel genieten van de kerstsfeer in goed gezelschap? Boek dan een kerstreis 2018 bij de Jong Intra Vakanties! Ook dit jaar hebben we een ruim aanbod aan Kerstreizen, Feestdagenreizen en Oud&Nieuwreizen per comfortabele touringcar.

Lees alles over Kerstreizen

Bekijk reizen

 • 45 jaar ervaring
  Ruim 45 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
 • Altijd bereikbaar
  Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
 • Veilig op vakantie
  ANVR SGR KTB Calamiteitenfonds

Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Top bestemmingen
Ontdek de mooiste en leukste plekken
Vakantie inspiratie
Ontdek welke vakantie bij u past
Intro

Lees alles over Kerstreizen

Goed voorbereid op vakantie

Geen zin in uitputtende voorbereidingen op de kerstdagen, maar wilt u wel genieten van de kerstsfeer in goed gezelschap? Boek dan een kerstreis 2019 bij de Jong Intra Vakanties! Ook dit jaar hebben we een ruim aanbod aan Kerstshopreizen, Kerstreizen en Feestdagenreizen per comfortabele touringcar. Maakt u liever een cruise tijdens de Kerst? Dan is een kerstcruise over de Nedeerlandse of Duitse rivieren vast iets voor u! Wij heten u van harte welkom! 

Populaire Kerstreizen

Of u nu op zoek bent naar een kerstreis in de Benelux, Duitsland, Italië of Oost-Europa wij bieden het allemaal!

Bijna een jaar voordat u op vakantie gaat worden nieuwe reizen bedacht, inkopers op pad gestuurd en reizen aangepast naar uw wensen. Wij zijn continu op zoek naar de leukste en voordeligste accommodaties en excursiebestemmingen. Door ons uitgebreide aanbod kunnen wij u daarom niet 'maar' 1 bestemming adviseren of aanbevelen als de perfecte bestemming, wel zijn wij van mening dat echt iedereen in ons aanbod de voor hem of haar geschikte reis kan vinden!

Wij bieden voor ieder wat wils, van een korte kerstmarktreis naar Keulen en Düsseldorf tot een kerstcruise over de Donau en van een 13-daagse feestdagenreis in Tirol tot aan een Oud&Nieuwreis naar Berlijn.

Laat het land of de regio uw keuze bepalen en kies de voor u perfecte kerstreis. Uiteraard bieden wij kerstreizen waarbij u al in Nederland in de Comfort Class touringcar stapt en kerstreizen waarbij u per vliegtuig naar uw bestemming reist en daar in de gereedstaande lokale touringcar stapt.

Gaat u dit jaar mee met één van onze mooie kerstreizen?

Steeds meer mensen ontdekken de sfeer, de gezelligheid en het comfort van een busreis. Gezellig met gelijkgestemden op pad! Uiteraard bieden wij mooie excursieprogramma's, maar er blijft ook altijd voldoende vrije tijd om uw eigen programmawensen toe te voegen.

Een bezoek aan een museum, neerstrijken op een terrasje, lekker winkelen of bijvoorbeeld een middagje relaxen, dat is uiteraard ook een belangrijk onderdeel van uw vakantiebeleving. 

Tijdens reizen die begeleidt worden door onze reisleiders is er in het programma extra tijd voor de culturele en natuurlijke aspecten van de bestemmingen. Onze reisleiders maken echt het verschil en weten onze gasten al jaren te boeien met interessante verhalen over de plaatsen die tijdens de reis worden aangedaan.

Aan u de keuze! Laat u ons bij thuiskomst weten hoe de kerstreis u bevallen is?!

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 61 vakanties

Vervoer

Hoe u naar uw bestemming reist

In ons aanbod vindt u 3 verschillende soorten kerstreizen:

 • Kerstreizen waarbij u per touringcar uit Nederland naar uw bestemming reist
 • Kerstreizen waarbij u per vliegtuig naar de bestemming reist
 • Kerstcruises waarbij inscheept in Arnhem of per luxe touringcar naar Passau reist en daar inscheept.

Onze reizen worden echter nooit uitgevoerd met een dubbeldekker.

Snel naar de bestemming

Bij onze vlieg-busreizen begint uw vakantie met de vliegreis naar de bestemming vanaf één van de Nederlandse luchthavens. Na aankomst op de bestemming wordt u op de luchthaven door onze reisleider opgewacht. U stapt in de lokale bus en maakt kennis met uw reisgenoten, chauffeur en reisleider.

Comfortabel uit en thuis met de bus

Bij onze busreizen die vanuit Nederland vertrekken kunt u uit ons ophaalschema een opstapplaats bij u in de buurt kiezen of per auto naar onze wisselplaats in Didam rijden. Deze wisselplaats is het beginpunt van de meeste busreizen. Na een kopje koffie stapt u in de comfortabele Comfort Class touringcar en maakt u kennis met uw chauffeur en reisgenoten en start uw vakantie.

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Op reis met de Jong Intra Vakanties

Al in 1972 begon de Jong Intra Vakanties met het organiseren van busvakanties. In de ruim 45 jaar dat wij actief zijn is het aanbod aanzienlijk uitgebreid: tegenwoordig reist u met ons over de hele wereld. Met de bus, het vliegtuig, de trein of met uw eigen auto: wij brengen u naar de mooiste plekjes. Er is veel veranderd in de loop der jaren, maar één ding is bij ons gelijk gebleven: de liefde voor het vak en het plezier in het organiseren van perfecte vakanties.

Het personeel op kantoor, onze deskundige chauffeurs en onze gedreven reisleiders hebben allemaal passie voor hun vak en zorgen ervoor dat u onbezorgd kunt genieten.

De voordelen op een rijtje

 • Vele data gegarandeerd vertrek
 • Een groot team deskundige chauffeurs en reisleiding
 • Volledig verzorgd en onbezorgd op vakantie
 • Meer dan 45 jaar ervaring

Ervaringen van onze klanten

Mevr. E Dorp-aarten Alle lof voor onze chauffeur/reisleider Piet, vandaar een TIEN!! Het was een gezellige en leerzame kerstreis! Hoop in december weer een reis te kunnen boeken.

Lees meer Lees minder

Dhr. R van Deelen Jan is een geweldige gids, hij weet alles van Rome en kan het met veel humor vertellen.

Lees meer Lees minder

Familie Bakker Wat vonden wij Wenen een prachtige stad en vooral tijdens de kerstperiode! Mooie lichtjes, sfeervolle kerstmarkten, een uitstekende chauffeur en een hele leuke groep. Echt geweldig!

Lees meer Lees minder

Dhr. A Veringmeier Kijken terug op 5 fijne dagen in Brussel, mede door onze goede chauffeur Otto. In Beek was alles tot in de puntjes geregeld.

Lees meer Lees minder

T. Bouwens We hadden in Gjevat een geweldige chauffeur en ook de familie Prunner van het hotel was geweldig! We hebben echt een hele fijne kerst gehad. Volgende keer weer!

Lees meer Lees minder

Kerstreizen in beeld

 • Kerstmarkt Innsbruck
  Kerstmarkt Innsbruck
 • Dusseldorf kerst
  Dusseldorf kerst
 • Kerstmarkt Quedlinburg
  Kerstmarkt Quedlinburg

Populaire vakanties in Kerstreizen

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 61 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Aanbod in ruim 15 landen
 • Met de bus, ferry of het vliegtuig
 • Al 45 jaar ervaring als reisaanbieder