Geen zin in uitputtende voorbereidingen op de kerstdagen, maar wilt u wel genieten van de kerstsfeer in goed gezelschap? Boek dan een kerstreis 2017 bij de Jong Intra Vakanties! Ook dit jaar hebben we een ruim aanbod aan Kerstreizen, Feestdagenreizen en Oud&Nieuwreizen per comfortabele touringcar. Maakt u liever een cruise tijdens de Kerst? Dan is een kerstcruise over de Rijn of de Donau vast iets voor u! Wij heten u van harte welkom! 

Wenen was prachtig in kerstfeer gehuld!

Bestemmingen
Vervoer
Met ons op reis
Aanbevolen vakanties
Plan uw reis

 • Kerstmarkt Gendarmenmarkt

  Duitsland

 • Sud-Tirol

  Oostenrijk

Of u nu op zoek bent naar een kerstreis in de Benelux, Duitsland, Italië of Oost-Europa wij bieden het allemaal!

Bijna een jaar voordat u op vakantie gaat worden nieuwe reizen bedacht, inkopers op pad gestuurd en reizen aangepast naar uw wensen. Wij zijn continu op zoek naar de leukste en voordeligste accommodaties en excursiebestemmingen. Door ons uitgebreide aanbod kunnen wij u daarom niet 'maar' 1 bestemming adviseren of aanbevelen als de perfecte bestemming, wel zijn wij van mening dat echt iedereen in ons aanbod de voor hem of haar geschikte reis kan vinden!

Wij bieden voor ieder wat wils, van een korte kerstmarktreis naar Keulen en Düsseldorf tot een kerstcruise over de Donau en van een 13-daagse feestdagenreis in Tirol tot aan een Oud&Nieuwreis naar Berlijn.

Laat het land of de regio uw keuze bepalen en kies de voor u perfecte kerstreis. Uiteraard bieden wij kerstreizen waarbij u al in Nederland in de Comfort Class touringcar stapt en kerstreizen waarbij u per vliegtuig naar uw bestemming reist en daar in de gereedstaande lokale touringcar stapt.

Gaat u dit jaar mee met één van onze mooie kerstreizen?

We waren tijdens de kerst met Frans naar Münster. De reis was goed, de chauffeur was heel erg goed en we hebben heerlijk gegeten in ons hotel. Het was wel jammer dat de kerstmarkt alleen maar open was tot en met 23 december, maar gelukkig hebben we daar nog 1 middag van kunnen genieten.

Thea Hofman

Steeds meer mensen ontdekken de sfeer, de gezelligheid en het comfort van een busreis. Gezellig met gelijkgestemden op pad! Uiteraard bieden wij mooie excursieprogramma's, maar er blijft ook altijd voldoende vrije tijd om uw eigen programmawensen toe te voegen.

Een bezoek aan een museum, neerstrijken op een terrasje, lekker winkelen of bijvoorbeeld een middagje relaxen, dat is uiteraard ook een belangrijk onderdeel van uw vakantiebeleving. 

Tijdens reizen die begeleidt worden door onze reisleiders is er in het programma extra tijd voor de culturele en natuurlijke aspecten van de bestemmingen. Onze reisleiders maken echt het verschil en weten onze gasten al jaren te boeien met interessante verhalen over de plaatsen die tijdens de reis worden aangedaan.

Aan u de keuze! Laat u ons bij thuiskomst weten hoe de kerstreis u bevallen is?!

Hoe u naar uw bestemming reist

In ons aanbod vindt u 3 verschillende soorten kerstreizen:

 • Kerstreizen waarbij u per touringcar uit Nederland naar uw bestemming reist
 • Kerstreizen waarbij u per vliegtuig naar de bestemming reist
 • Kerstcruises waarbij inscheept in Arnhem of per luxe touringcar naar Passau reist en daar inscheept.

Onze reizen worden echter nooit uitgevoerd met een dubbeldekker.

Comfortabel uit en thuis met de bus

Auto

Bij onze busreizen die vanuit Nederland vertrekken kunt u uit ons ophaalschema een opstapplaats bij u in de buurt kiezen of per auto naar onze wisselplaats in Didam rijden. Deze wisselplaats is het beginpunt van de meeste busreizen. Na een kopje koffie stapt u in de comfortabele Comfort Class touringcar en maakt u kennis met uw chauffeur en reisgenoten en start uw vakantie.

Snel naar de bestemming

Auto
Bij onze vlieg-busreizen begint uw vakantie met de vliegreis naar de bestemming vanaf één van de Nederlandse luchthavens. Na aankomst op de bestemming wordt u op de luchthaven door onze reisleider opgewacht. U stapt in de lokale bus en maakt kennis met uw reisgenoten, chauffeur en reisleider.

Op reis met de Jong Intra Vakanties

Al in 1972 begon de Jong Intra Vakanties met het organiseren van busvakanties. In de ruim 40 jaar dat wij actief zijn is het aanbod aanzienlijk uitgebreid: tegenwoordig reist u met ons over de hele wereld. Met de bus, het vliegtuig, de trein of met uw eigen auto: wij brengen u naar de mooiste plekjes. Er is veel veranderd in de loop der jaren, maar één ding is bij ons gelijk gebleven: de liefde voor het vak en het plezier in het organiseren van perfecte vakanties.

Het personeel op kantoor, onze deskundige chauffeurs en onze gedreven reisleiders hebben allemaal passie voor hun vak en zorgen ervoor dat u onbezorgd kunt genieten.

De voordelen op een rijtje

 • Vele data gegarandeerd vertrek
 • Een groot team deskundige chauffeurs en reisleiding
 • Volledig verzorgd en onbezorgd op vakantie
 • Meer dan 40 jaar ervaring

Maak kennis met ons team

 • jlo
  Jan Willem
 • Rodger
  Rodger
 • trudy
  Trudy

De beste vakanties van dit moment

Bekijk alle reizen

Vind een leuke reis
 • 40 jaar ervaring

  Ruim 40 jaar uw betrouwbare reisorganisatie

 • Altijd bereikbaar

  Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar

 • Veilig op vakantie

  ANVR, SGR, SKTB en Calamiteitenfonds