Stedentrip-Griekenland

Stedentrip Griekenland

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Melanie & Demi, Stedentrip specialisten | de Jong Intra Vakanties

Griekenland heeft veel te bieden voor een citytrip. De stad Athene ademt één en al geschiedenis uit. Een waar feest indien u interesse heeft voor geschiedenis en de oudheid. 

Melanie & Demi

Stedentrip specialisten

Een land van de klassieke oudheid en schoonheid van de stranden. Het zomers weer zorgt voor een ultiem vakantiegevoel. Griekenland is een heerlijk vakantieland zowel op het vaste land als op de eilanden.

Aanbevelingen Stedentrip Griekenland

 • Hotel Athens City

  1. Griekenland
  2. Stedentrips Griekenland
  3. Athene
  Gerenoveerde kamer
  v.a. 268 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

 • Hotel Plaka

  1. Griekenland
  2. Stedentrips Griekenland
  3. Athene
  Uitzicht dakterras
  v.a. 247 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

 • Hotel Hera

  1. Griekenland
  2. Stedentrips Griekenland
  3. Athene
  Restaurant
  v.a. 286 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.


Goed voorbereid op stedentrip naar Griekenland

Griekenland heeft veel te bieden voor een citytrip. De stad Athene ademt één en al geschiedenis uit. Een waar feest indien u interesse heeft voor geschiedenis en de oudheid. De vele eilanden die Griekenland rijk is kunnen niet worden overgeslagen. Elk eiland heeft zijn eigen charme. Kreta wordt gezien als het grootste feesteiland. Op Santorini kunt u genieten van de zwarte stranden, traditionele dorpen en een dorp bij een krater. Het is een waar genot om te eilandhoppen.


Populaire bestemmingen

Griekenland is een leuke vakantiebestemming met zomerse temperaturen. Het land bestaat uit het vaste land en eilanden gelegen ten zuidoosten van Europa.

Athene, gelegen op het vaste land is een stad met een mix aan historische en moderne bezienswaardigheden. Een absolute hoogtepunt van Athene is het Akropolis. Een stadsburcht gelegen op 156 meter hoge tafelberg. Het is een heilige berg uit de prehistorische tijd. Athene wordt ook wel een openbaar luchtmuseum genoemd. Te voet kunt u makkelijk de bezienswaardigheden bezoeken tijdens een stedentrip Athene.

Stedentrip Athene

Magazine Citytrips

Of je nu op zoek bent naar een culturele stedentrip naar Rome of Wenen of een gezellige stedentrip met het gezin naar Londen, Parijs of Valencia, wij kennen alle steden en delen die kennis graag met je. Dit magazine bevat inspiratie en informatie over 41 steden die we aanbieden, wat zijn de must sees, waar liggen welke hotels en hoe kun je meteen een fiets huren of entreekaarten regelen. Lees het in dit magazine met daarin niet alleen steden binnen Europa maar ook New York en Las Vegas.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine Citytrips klein