Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Reizen naar een topbestemming
Direct naar het aanbod
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
April 2023
Mei 2023
Juni 2023
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Een zonvakantie Frankrijk biedt u alles wat u zich kunt wensen op vakantie. Zon, zee strand, indrukwekkende bergketens, glooiend landschap, kastelen, een heerlijke keuken en prachtige wijnen. Tijdens een zonvakantie Frankrijk gaat u kennis maken met al dit heerlijke.

Onze adviseurs

Ik ga graag met mijn gezin op vakantie naar Frankrijk. Het heerlijke klimaat en het lekkere eten vinden wij geweldig. Met ons zoontje verblijven wij graag op een luxe camping in een stacaravan. De Franse Zuidkust is favoriet bij ons, maar we zijn ook regelmatig in Bretagne te vinden.

Populaire bestemmingen

Vive les vacances!

Als u voor een zonvakantie Frankrijk kiest, kiest u voor hét favoriete vakantieland van de Nederlander. Jaarlijks brengen miljoenen landgenoten hun vakantie in Frankrijk door. Het land is veelzijdig en heeft voor iedereen veel te bieden. De lange zandstranden aan de Franse Zuidkust, de stilte op de Provence, de campings aan de Westkust, de Alpen in het Oosten te veel om op te noemen. Frankrijk is een groot en zeer divers land, met typische verschillen in onder andere het klimaat en landschap. Maar dat maakt een zonvakantie Frankrijk zo aantrekkelijk.

Tijdens de zomervakantie met het gehele gezin en kinderen genieten van een zonvakantie Frankrijk? Met ons aanbod in de streken Côte d'Azur, Atlantische kusten Languedoc Roussillon, zijn er voldoende mogelijkheden.

In dit prachtige land bieden wij u een zeer ruim aanbod aan prachtige campings bij ons aanbod kamperen Frankrijk. Een heel ander, maar prachtig stukje Frankrijk vindt u aan de Côte d'Azur. Reist u het liefst met de auto naar Frankrijk, bekijk hiervoor ons aanbod autovakanties Frankrijk.

Wij kunnen het ons niet voorstellen maar wanneer Frankrijk niet uw vakantieland mocht zijn, kijk dan eens ons aanbod zonvakanties Spanje of zonvakanties Italië.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 4 vakanties

Ervaringen

Tinus en Ankie Bernaards Frankrijk is en blijft ons vakantieland, dat is al meer dan 25 jaar zo. We spreken de taal redelijk en dat maakt het wel makkelijker. We geven nog steeds de voorkeur aan kamperen. Heerlijk vakantie land, lekker eten en drinken, wat wil je nog meer?
Lees meer Lees minder
Frits en Lobke Bakx Voor ons geen verre reizen of exoten, maar gewoon de Provence in Frankrijk. Heerlijk wij kunnen het iedereen aanraden. Lekker er op uittrekken het achterland in en maar zien wat er op je pad komt, het avontuur tegemoet.
Lees meer Lees minder
Fam. van Est Afgelopen zomer zijn we naar Nice gevlogen en hebben daar een auto gehuurd en hebben de Franse zuidkust tot aan Spanje afgereden. Een hotelletje in het achterland opgezocht en de volgende dag op pad voor weer een etappe. Leuk om te doen zo zie je toch veel, en alles in eigen tempo.
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Ardeche
  Ardeche
 • Zonnebloemen
  Zonnebloemen
 • Corsica
  Corsica

Populaire vakanties in Zonvakanties

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 4 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • 50 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service